Fijn, praten met een deskundige

Via een vriendin in contact gekomen met een vriendin die gynaecoloog is en alle vragen eens rustig voorgelegd zodat we helemaal zijn voorbereidt op ons gesprek van volgende week. Zij verwachte geen grote wijzigingen door de nieuwe test bij het ziekenhuis en verwacht dat we gewoon met ICSI zullen beginnen. Misschien nog wat extra testen en naar de uroloog, maar omdat we geen tijdsdruk hebben is dat mooi meegenomen. Bij het UMC hebben we nu per behandeling 36% kans op zwangerschap en 28% kans dat het ook goed blijft gaan. Dat zijn best mooie cijfers. Dat geeft de burger weer wat hoop. Tip was daarom ook om de behandeling niet te starten bij het nieuwe Antonius maar gewoon bij het UMC. Ervaring in het lab is het allerbelangrijkste en dat is daar het meeste. Medicijn keuze maakte niet uit, dus daar ga ik me dan ook niet druk om maken.


Zo en nu op naar de afspraak..

86 x gelezen, 0

reacties (0)


  • Caroli

    Het zal in ieder geval een maand voorbereiding vragen maar gisteren heeft zij aangegeven dat het waarschijnlijk 2 of 3 maanden duurt voordat we gaan beginnen met prikken. Het zal inderdaad met hormonen en alles zijn net zoals bij de ivf behandeling. Snel zou ik wel fijn vinden maar er moet ook plek zijn.

  • Tina1984

  • lynn12

  • Waterman87

    Mooi dat je voor jezelf/julliezelf nu een goede keuze hebben kunnen maken en inderdaad fijn dat je daarbij goede argumenten nu hebt! Succes alvast met de afspraak!