Opgelucht

Nu we de afspraak met de gyneacoloog hebben gehad hebben we afgesproken dat we het kunnen vertellen tegen vrienden en familie. Hier heb ik wel naar uitgekeken, niet meer hoeven te zeggen dat het ok gaat terwijl het op dat moment helemaal niet zo is. Dat voelt gewoon niet goed. Dit weekend alles tegen mijn familie verteld, dat was wel een grote opluchting. Iedereen reageerde super lief. Lekker een weekend weg en gezellig samen eten, kletsen en samen zijn. Nog twee weken wachten en we hebben de vervolg afspraak bij de gyneacoloog. Met de nieuwe/herhaalde testen komt er hopelijk nog iets nieuws/positiefs uit, maar ik reken erop dat we gewoon gaan starten met de ICSI. Mijn enorme ongeduld start liever morgen dan overmorgen dus ben heel benieuwd hoe lang we moeten wachten. Wellicht helpt het nog dat het Antonius vanaf september niet langer een sateliet ziekenhuis is voor het UMC maar start met eigen IVF/ICSI behandelingen in de nieuwbouw. Dan neemt de capaciteit in Utrecht hard toe en hoeven we hopelijk niet te wachten. Het spannende vind ik alleen, gaan we dan door met de behandeling in het UMC of bij het Antonius. Het Antonius heeft gloednieuwe apparatuur, het UMC meer ervaring. Twijfel, twijfel... Nou ja, eerst maar eens kijken wat ze op 12 augustus zeggen.

89 x gelezen, 0

reacties (0)


  • karenw

    hey meis, Dat kan inderdaad erg opluchten fijn dat ze zo lief gereageerd hebben. ik heb gelukkig ook erg veel steun aan familie en vrienden. Ze leven erg mee en gedeelde smart is halve smart in mijn ervaring. Spannende tijden of niet?Kan best zijn dat je even moet wachten voordat ze met ICSI beginnen, ik start zelf met hormonen op 2 september. Ik hoop voor jullie op een positief bericht na de onderzoeken en dat ICSI niet eens hoeft! Veel sterkte op het wachtbankje!!!

  • GenW

    Ik kan me heel goed voorstellen dat je opgelucht bent! Hoop dat jullie wens snel in vervulling gaat :)

  • lynn12

    Oh meis, wat goed dat je het kunt delen met familie, ik weet goed hoe dat voelt! Heel veel succes en op naar 12 augustus! xx