Heel veel tranen

Vanmorgen terug naar de gynaecoloog, helaas het is heel slecht nieuws. We kunnen geen kinderen krijgen en behandeling is niet mogelijk.


In de hormonen hebben ze geen oorzaak kunnen aantreffen, er is geen blokkade dus ze worden blijkbaar niet aangemaakt, dus het is over en uit.


Zo dat is weer wat anders dan het start gesprek voor ICSI, dit was niet eens in ons opgekomen.


Zo zie je maar weer, Saltro testen met uitslagen van minder dan 1 kan ook gewoon 0 betekenen. Altijd handig om te weten, en de opmerking dat de handmatige telling meestal beter is dan de computer was helaas ook helemaal fout ingeschat. Met andere woorden we hadden het helemaal niet verwacht en het was alsof de grond onder onze voeten wegviel. Vandaag allebij vrij genomen om dit een plekje te gaan geven.


De test wordt nog een keer herhaald, we krijgen nog een hormoontest binnen en we gaan chromosomaal onderzoek doen, maar het hart is eruit, er is geen kans meer.


Geen kinderen wordt het dus, de komende periode gaan we dit samen een plekje geven en nieuwe plannen maken voor de toekomst.


Iedereen veel sterkte, waar een kans is, is er hoop en wij zullen verder moeten gaan naar een toekomst zonder kinderen.


120 x gelezen, 0

reacties (0)


 • GenW

  Wat erg voor jullie... heel veel sterkte en een dikke knuffel

 • Misty

  Wat een verschrikkelijk nieuws. Zeker omdat er toch goede hoop was dat het ooit zou gaan lukken!!! Ik zou zelf ook even helemaal van slag zijn, en het lijkt me verschrikkelijk om uiteindelijk te horen te krijgen dat het niet lukt.. Wel goed dat jullie even je leven op 'pauze' konden zetten en even niets hoeven en alleen bezig mogen zijn met dit verschrikkelijke nieuws.. Heel veel sterkte de komende tijd en hoe zwart de wereld nu lijkt uiteindelijk komt er weer een mooie zon om jullie te overvloeien met geluk!!

 • one wish

  Jeetje wat een verschrikkelijk nieuws.... Heel veel sterkte!

 • ~maan~

  Pffffff sjeee kan alleen maar zeggen heel veel sterkte de komende tijd hopelijk kunnen jullie het samen een plekje geven.

 • Piefje

  Jeetje meis wat erg voor jullie! pff weet gewoon niet wat ik moet zeggen! Heel veel sterkte!!!

 • summerbaby2010

  jeetje wat erg voor jullie ! Heel veel sterkte

 • charly85

  Heel veel sterkte....

 • mama van een boefje

  Heel veel sterkte!

 • lynn12

  Oh meis, wat een enorm verschrikkelijk nieuws... Ik hoop dat jullie op den duur dit een plekje kunnen geven, niet om weg te stoppen. Maar om er mee om te kunnen gaan... Ik wens jullie heel veel sterkte, liefs en een dikke knuffel!

 • linny1987

  Geen woorden voor wat er erg voor jullie:(
  Pfff...
  Wij hebben donderdag een gesprek ben zeer benieuwd.
  Wij weten dat mijn man te weinig zaadcellen aan maakt, dus weet ook niet wat we nu moeten gaan verwachten.

  Sterkte met het verwerken van die slechte nieuws..

  Xxx linny

 • Waterman87

  Geen woorden om je te troosten.... Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik wens jou en je man heel veel sterkte met verwerken van deze nachtmerrie.

 • Mollieke

  Heel veel sterkte! Dit verwacht je inderdaad nooit! Probeer het samen een plaatsje te geven maar oh wat lijkt me dat moeilijk! Denk dat je hier echt de tijd voor moet nemen en veel met elkaar praten! Heel veel liefs!

 • Tina1984

  Ach lieve schat! Wat ontzettend verdrietig nieuws. Heb er geen woorden voor.....