Tipje over broeken begin zwangerschap

Geen idee of ik hier mensen blij mee maak of dat ze juist denken; hè weer zo'n persoon met dr handige tips. Maakt me ook niet uit, maar ik heb er in ieder geval baat bij gehad en nog steeds. Ik ben namelijk 15 weken zwanger nu en m'n eigen broeken zitten echt niet meer lekker. De zwangerschapsbroeken lubberen echt nog want ik heb echt een mini buikje. Ik wilde daarom graag deze broeken met jullie delen: ze heten 'veromoda legging zwart' of de variant met zakken aan de zijkant 'veromoda cargo legging zwart'. Ik zal aan het einde even een linkje toevoegen zodat je meteen kan zien welke ik bedoel. Omdat er zo veel stretch in zit, rekken deze nog heerlijk mee. Ik ben echt helemaal blij met deze 'tussen oplossing'. Hopelijk heb ik anderen die hier ook mee zaten ook een handig tipje gegeven ;). Ik wens jullie een prachtige en fijne zwangerschap toe!
Hierbij het linkje:
https://www.wehkamp.nl/vero-moda-legging-zwart-16579913/

654 x gelezen, 4

reacties (5)


 • baby32021

  Ik heb nu net (bijna 16 weken) een heerlijke flared legging gekocht bij de Hema. Een stretch en gewoon een maatje groter. Zit heerlijk en nog goed ruimte om te groeien. Helemaal blij!

 • Labello

  Paar weken geleden toen de zwangerschapsbroeken nog te wijd waren bij de band, deed ik er m’n topje in. Dus topje in de broek onder de band, dan de band erover (bleef daardoor heerlijk op z’n plek) en daaroverheen shirt/blouse. Zit nog steeds lekker :)

 • BabyA03

  Wat jammer dat deze tip niet enkele weken geleden gepost werd! Ik heb echt een lastige periode gehad met broeken. Heb ook lang met een elastiekje door m'n knoopsgat gelopen, maar op een gegeven moment werkte dat niet meer. Zwangerschapsbroeken lubberen nog steeds een beetje bij mij (19 weken). Ik vrees dat jouw broek van veromoda me ook te strak zal zitten.

  Voordeel van corona: heel veel thuis werken, dus inderdaad leggings gekocht. Zitten heerlijk!

 • Lama94

  Dat elastiekje heb ik ook een tijd mee gelopen. Niet ideaal maar het werkte.

 • Dane

  H&m heeft zwabgerschapsleggings. Zijn ook erg handig en zitten lekker (vind ik dan). Zelfs als je nog niet echt een buikje hebt, kan je deze aan zonder dat ze lubberen. Wat ik nu doe, is heel simpel een elastiekje door de knoopsgat van m'n gewone broeken en vervolgens om de knoop heen. Maar ben ook nog lang geen 15 weken dus geen idee of dat dan ook nog werkt 😋