8 maanden

Onze lieve kleine(grote) Joshie. 8 maanden en al maat 74/80.
Hij kruipt nu al sinds een maand en trekt zichzelf nu continu op. Hij wil alleen maar staan. Als hij zo doorgaat loopt hij straks ook met 9 maanden al net als z'n broer. Al denk ik dat hij net als met het kruipen (Jason was 6 maanden Joshie 7) een maandje langzamer is.
Hij brabbelt en schreeuwt de hele dag door. Mama kan hij helaas nog niet zeggen maar we oefenen hard haha. Ik heb het echt enorm druk met de kinderen, werken, me huis schoon houden (allergisch voor rommel hier.) mezelf onderhouden, me man tevreden houden en ook de hond haha dus ik ben niet echt actief hier.
Alles gaat heel goed met ons. We zijn super gelukkig met elkaar ons gezin is compleet. Ik hou zoveel van mijn mannen ❤️ ik Ben super dankbaar voor het leven dat ik heb met mijn gezin. Ondanks alle ellende om mij heen, voel ik me sterker en beter als ooit.

657 x gelezen, 2

In Baby

reacties (5)


 • Nora91

  Ah fijn om weer een blog van je te lezen. En wat heb je knappe kindjes🥰

 • Novalie

  Dank je wel 🤗 hoe gaat het met jou?

 • Nora91

  We weten sinds vrijdag dat ik zwanger ben na andere medicatie en i.c.m. icsi. Maar al een paar dagen af en toe oud bruin verlies, dus zit enorm in de spanning of het allemaal goed gaat. Arts zei zolang het niet met erge krampen en rood bloed samen gaat of ergere wordt, dan gaat het goed. Vandaag was het iets meer, maar soms ook weg. Dus ik probeer te genieten dat het überhaupt gelukt is, maar jeetje wat is het spannend.

 • Novalie

  Oh wow wat goed zeg! En zeker spannend. Ik hoop zo erg voor jullie dat het goed gaat ❤️❤️ ik heb ook bij beide zwangerschappen tot ong. Week 20 bloedverlies gehad en er is nooit een oorzaak gevonden,dus het kan zeker goedkomen. ❤️❤️❤️

 • Nora91

  Het stelt gerust te lezen van andere dat het echt kan. Ik hoop het ook dat het goed komt!♥️