Joshua bijna 1 jaar

Nog 1 week en dan is onze kleine Joshie alweer 1 jaar.
Wat is dit jaar ontzettend snel gegaan! Met 10 maanden heeft hij z'n eerste losse stapjes gedaan en vanaf dat moment wilt hij alleen maar lopen. Alleen bij ons thuis niet haha geen idee waarom, ik denk door het vallen dat hij onze vloer niet meer vertrouwt ofzoiets. Dus hij gaat alleen van de bank naar de tafel. Verder krijgt hij nu pas z'n eerste 2 tanden. De bovenste 2 voorste tandjes. Jason was ook heel laat maar niet zo laat haha. Nouja het enige vervelende eraan is zei de vrouw van het cb dat het tandvlees stugger word en het dus wat pijnlijker is als ze doorkomen.
Verder is het gewoon zo'n ondernemend lief mannetje. Hij kan echt geen 1 sec. Stilzitten, hij klimt al op m'n bank en op de trap. Ik moet ogen in me achter, zij, onder voorkant hebben met hem. Eten is z'n 2de hobby na ontdekken. Z'n mond staat de hele dag wagenwijd open en hij eet echt alles. En hij kletst de hele dag door dat is zo lief. Maaaamaaaa mama mama mama mammmmma. En bij papa zegt hij al echt gericht papa papa. Het gaat met hem gewoon super goed. Ondanks dat ik het wel heel vermoeiend vind omdat hij zo ontzettend druk is haha, is het gewoon mijn heerlijke kleine toettoet. Mijn knuffelbeertje. Hou zoveel van m'n jongens. En die twee samen, dan smelt ik helemaal. Het is ook zo schattig dat Joshua lacht zo anders naar Jason als naar andere. Het maakt niet uit wat Jason doet aar Joshua gaat helemaal stuk van het lachen.

Volgende week z'n verjaardag vieren, helaas niet zoals hoe ik het gehoopt had. Ik wou een safariparty geven met alles erop en eraan. Maar nu word het een safaribbq met een klein groepje. Ik ben tenminste al blij dat we het überhaupt kunnen vieren want daar was ik een beetje bang voor.

xxxx

402 x gelezen, 2

In Baby

reacties (1)


 • Babyblessed

  Ook leuk toch een safari bbq 😍 echt een leuke oplossing, zal je zoontje zeker geweldig vinden.

  Gaat zeker snel!

  Als ik kijk naar mijn dochters me oudste bijna 6 jongste bijna 3 en de 3e is onderweg 😊 allemaal vlak na elkaar jarig ook nog.

  Ben uitgerekend op 09-09-2020

  Mijn oudste is 14-09 jarig

  En nu jongste is 30-10.

  De tijd vliegt echt voorbij😢