Update zwangerschap

Sinds m'n laatste blog heb ik veel moeten verwerken, zo langzamerhand kan ik beetje voor beetje het een plekje geven, mits er geen dingen bijkomen wat betreft m'n zwangerschap.


Ik heb vanochtend nog weer een controle gehad in het ziekenhuis met m'n gynaecoloog, en alles zag er goed uit.


Hersenvocht is was nog steeds iets boven de max, rond de 11, 12 mm. Als het maar niet meer wordt dan is het goed. Voor nu zag het er allemaal goed uit, en is het een milde vorm, dus dat is erg fijn! Weer met een gerust gevoel naar huis gegaan.


Alleen heb ik vandaag geen echo meegekregen naar huis, later vroeg ik me af of ze daar op een gegeven moment mee stoppen in een verdere zwangerschap om echo's mee te geven. Ik heb er ook niet naar gevraagd, ik dacht dat hij misschien wat in de computer in moest voeren. Dat hij daar de echo voor nodig had, ik weet het ook niet.


Maar maakt verder ook niet uit, ik heb m'n meisje weer kunnen zien, de hartactie was goed en was verder geen gekke dingen te zien.


Verder kon ik nu om de 4 weken een afspraak krijgen voor controle, maar ik mocht ook kiezen voor om de 2 weken, daar heb ik dan ook voor gekozen om de 2 weken, gezien het toch anders gaat dan een "normale" zwangerschap, voelde ik me hier wat beter bij.


Ik vind het nog steeds zo gek, het idee dat ik zwanger ben dat dat nu ook echt gaande is, het voelt alsof het niet echt is, vanaf het begin al niet. Zo raar om te bedenken dat ik eind september m'n dochter in m'n armen heb, maar tegelijkertijd natuurlijk iets heel erg moois ❤️

1336 x gelezen, 8

reacties (4)


 • snoezelke

  Geen idee hoe dat gaat in Nederland gezien de verschillen met België. Maar wel fijn dat alles goed gaat met je meisje en dat je om de 2 weken op controle kunt gaan nu.

 • lena87

  Nee krijg je niet zoveel meer mee als bij de vk.

  Heel veel respect voor jou.De meesten hadden dit niet gedaan.

  Wens jullie alle goeds

 • Linde-1

  Wat veel liefde al voor je kleine meisje🥰.

  Fijn dat alles met haar nog goed gaat.

  Ik kreeg in het ziekenhuis bij de gynaecoloog ook amper echo foto's mee. Bij de verloskundige kreeg ik er wel veel mee.

  Misschien kan je nog een pretecho inplannen, dan krijg je ook altijd veel foto's mee.

 • wijonsgezin

  je bent zo perfecte mama je gunt je lieve prinsesje een leventje in jullie bestaan. ik ben 39 heb nee gezegd en aangegeven dat ik geen nip test wil of punctie. omdat het niks veranderd aan het feit als de alles goed mag gaan in de zwangerschap het kindje zo welkom is met of zonder mankementjes. heel veel knuffels en wens je alle geluk geniet van je spelende vrolijke kleine prinses in je buikje