Daar is hij dan, onze kleine Robin ❤️

Hi alle

Vanacht begon met een gigantische kramp om 00.30.
Voorwee hield lang aan. Uit bed... met warme kruik even tv kijken om mij op wat anders te focussen dan de pijn.
Gelukkig de slaap opnieuw kunnen vatten. 03.35 wakker geworden door opnieuw voorwee en volle blaas. Snel naar het toilet maar, dit keer was anders. Kleine bebloede slijmdraadjes zag ik in het toilet liggen.
Bleef wat langer zitten dan normaal, had het gevoel dat er wat gaande was. Stond recht en voelde opnieuw nattigheid. Niet veel maar, had het vermoeden dat het wel om vruchtwater zou kunnen gaan. Tien minuten later nog eens plassen, zelfde verhaal... kleine slijmsliertjes met wat bloed eromheen. Na het opstaan opnieuw vocht verloren, al wat meer dan de vorige keer.
Maandverband aangebracht en ben toen deken en hoofdkussen die op de bank lagen gaan opruimen. Tijdens opruimrn steeds meer vocht aan het verliezen. Nu wist ik het zeker! Douche genomen, pyjama omgeruild voor dagdagelijkse kleding. Mijn vriend werd wakker door het gerommel. Vertelde hem toen dat het waarschijnlijk begonnen was en hij zich ook beter kon aankleden.
Mijn vriend gaf de tip om plastic zakje in mijn broek te leggen om zo beter te kunnen zien of het helder was. Niet veel later opmieuw water verloren, gelukkig was het helder met wat witte vlokjes erin. Dan maar ziekenhuis even bellen om te vragen of wij al die kant op moesten. Omdat het om stuitbevalling ging advies gekregen om naar het ziekenhuis te rijden. Vluchtkoffer in de auto, dan drong het ineens door dat hij vandaag zou geboren worden.
Eenmaal in het ziekenhuis (05.15 uur) hartfilmpje van de kleine gemaakt. Alles zag er goed uit en weeen kwamen op gang. Ongeveer uurjtje daar gelegen. Terug naar “mijn” kamer en daar kwam de verpleging wat checklijsten na lopen. Echt vriendelijk personeel! Wauw, petje af! Om 09.00 kregen we te horen dat we om 11.00 uur aan de beurt waren. Blij... weeen begonnen steeds pittiger te worden. Infuus gekregen en om 10.45 richting OK. Ruggeprik gekregen en enkele minuten later zwaar gevoel in de benen.
Voelde ineens wat getrek aan mijn buik. Om 11.38 werd onze kleine man geboren. Eerste wat ik zag was zijn kontje, even later zag ik 2 oogjes❤️.
Kleine huilde meteen. Fijn! Opgelucht! Wauw! Een baby! Ik ben mama! Op dat moment helemaal niet meer bezig met operatie, had alleen maar oog voor dat kleine frummeltje. Even later mocht ik naar de ontwaakruimte. Kleintje wetd even in couveuse gelegd. Na een uurtje rn een lekker waterijsje mochten we terug naar de kamer.
Terug op de kamer familie gebeld met het mooie nieuws. Robin Carton geboren in Amstelveen. Weegt 2650gr en is 46cm lang.
In de namiddag trotse grootouders over de vloer. Aangename verassing. Zo ging de dag lekker snel voorbij. Moet zeggen dat de vermoeidheid er best wel in hakt nu. Kan wat rust gebruiken.
Papa is samen met grootouders wat gaan eten, hij blijft thuis slapen. Neem nu wat tijd voor ons 2 om te rusten. Nog 2 voedingen en dan zit de dag erop.

1192 x gelezen, 7

In Baby

reacties (22)