Week 39, weekoverzicht

Hi allen,

Wauw week 39! Deze week gemerkt dat alle kleding echt krap begint te worden.
Wil niks nieuw meer kopen omdat ik woensdag keizersnede krijg. Krijg jas niet goed meer dicht.
Gelukkig geen andere jas moeten kopen tijdens de zwangerschap. Zal na de bevalling mij dan trakteren op een nieuwe 😋.
Deze week ging best snel. Altijd bang geweest om in een soort “gat” te vallen tijdens het zwangerschapsverlof maar, moet zeggen dat het best meevalt.
Nachten zijn niet meer als voorheen. Merk dat 02.00 en 05.00 altijd wakker lig. Moet dan meestal ook naar de WC. Om 02.00 val ik makkelijk terug in slaap maar, 05.00 is een ramp. Lig ik tot 06.30 te woelen.
Als mijn vriend wakker is val ik dan weer in slaap 🤔. Dus gebruik namiddag vaak om wat uit te rusten. Veel slapen doe ik dan niet maar gewoon even liggen is fijn.
Deze week afspraak gehad bij gynaecoloog en anesthesist. Ging goed (zie andere blog). Maandag nog een vervolgcontrole. Dinsdag mag ik naar het ziekenhuis bellen wanneer ze sectio op woensdag gaan uitvoeren.
Harde buiken waren deze week ook weer een feit. Lig er nu meer op te letten hoe vaak ze voor komen. Momenteel nog geen reden om actie te ondernemen 😅. Stoelgang wordt ook steeds slapper. Slijmprop nog niet verloren.
Leg nu wel een verband in mijn broek om even te checken wat er precies uit komt langs onder. Deze week ook voor de eerste keer wat “melk” uit mijn borsten. Stond onder de douche en ineens zag ik wat. Meteen app naar mijn vriend verzonden 😋.
Was eigenlijk wel een beetje trots. Gisteren nog even naar de bios geweest. Zalig! Nog even genoten, halverwege de voorstelling wel toiletstop moeten maken. Gelukkig zitje goed gekozen zodat ik lekker dicht bij de uitgang zat. Vandaag komen mijn vriend zijn ouders nog even op bezoek.
Ze willen nog even de buik bewonderen. Gaan straks wat eten en koffie drinken. Ze willen proberen om de naam te weten te komen maar, die blijft geheim 🔒.Vanavond lekker rustig.

Groet,
Maite

467 x gelezen, 1

reacties (0)