Week 12

Heb ik je zojuist voor het eerst gevoeld of was het mijn fantasie?
Ik lag net op mijn rechterzij, hand laag op het midden van mijn buik, focussend op mijn hartslag die ik in mijn buik voelde. Denkend aan jou, zoals ik elke avond doe. Overdag ook wel hoor, maar voor het slapen gaan is er een mooi rustig momentje voor.
Opeens voelde ik meer naar rechts een klein plopje, zou het? Ik concentreerde mij meer, maar ik voelde niks meer. Ik verlegde mijn hand, als ik je inderdaad gevoeld had dan lag je daar. Dan kon ik je mooi even knuffelen. Weer een plopje, op ongeveer dezelfde plek en met wat tijd ertussen, korter deze keer, weer twee plopjes. Heel zacht, maar toch ook duidelijk zat.
Was jij dat lief kleintje? Heb ik je voor het eerst gevoeld? Ik hoop het! En dan hoop ik je binnenkort weer te voelen.

589 x gelezen, 3

reacties (5)


 • LittlePea

  ❤️

 • Vlindermoeder

  Wat leuk! Blijft magisch hè?! Ik voelde onze dochter vanaf 11+1 wekelijks en vanaf 14+6 dagelijks. Ik kon bij de controles precies zeggen waar ze lag ❤️ Buiten de buik ook een druktemaker trouwens

 • Lama94

  Een prachtig gevoel! Al kan ik het nog niet helemaal geloven, het is nog zo vroeg.

  Al voelde ik mijn zoontje met 16 weken, met placenta aan de voorkant. Volgens de verloskundige ook vroeg.

  Jij voelde het dan ook al vroeg! Leuk dat je haar kon aanwijzen.

  Zo bijzonder een baby in je buik :)

 • Vlindermoeder

  De jongens voelde ik met 17+1. Beide placenta's voor. Onze dochter dus met 11+1 wekelijks met placenta voor. Ik voelde haar alleen als ik op mijn zij lag. Precies zoals jij beschrijft. Het feit dat ik kon aanwijzen waar ze lag gaf mij de bevestiging dat ik haar echt voelde ❤️ Nog steeds is ze altijd in beweging. Als we zitten te eten bijvoorbeeld, dan beweegt er altijd nog een teen, een voet of een been haha. Geniet van dit gevoel!

 • Lindaaaaaaaa

  Nou zwangerschap bijna niet gevoelt, nu hele dag in de weer ....