Shit is getting real

6 weken zwanger vandaag, maar beseffen ho maar. Waar ik bij die andere 2 last had van HG, de hele zwangerschap lang... Voel ik me nu echt zooveel beter!! Ik mag qua kwaaltjes nu echt niet zeuren. Integendeel zelfs, ik heb van zo weinig dingen last eigenlijk dat het me onzeker maakt. Jup. Stom he.
De weken vliegen voorbij, lang leve de andere kindjes die me genoeg afleiden op een dag waardoor ik ook echt vaak vergeet dat er een wondertje in mijn buik groeit haha!
Begrijp me niet verkeerd he! Ik ben echt zooo blij dat ik weer zwanger mag zijn. Zo blij, dat het me bang maakt. Bang om die kleine Lassie te verliezen. Bang voor een slechte echo op 25 mei, ookal weet ik dat ik me daar niet zo druk om moet maken nu.
We hebben het ook pas aan 1 iemand verteld dat ik zwanger ben, en dat is mijn schoonmoeder. Heerlijk mens!! Ze schrok zich in het begin natuurlijk de pleuris toen ze dat cadeautje open maakte op moederdag. Twee pakken muisjes, roze en blauwe. Het duurde even voordat het kwartje viel (waarom kopen jullie me muisjes ik lust helemaal geen nuisjes. Wacht. Oooooh!) Nu is ze nog enthousiaster dan mij en kan niet wachten op de komst van onze Lassie.
Mijn ouders willen we het pas vertellen zodra we de echo hebben gehad. Of misschien zelfs pas na de 12 weken.
Op de een of andere manier voelt het nu nog zo geheim, zo van ons.. iets wat we nog niet hoeven te delen maar eerst samen wennen aan het idee dat we dalijk 5 kinderen hebben samen. Oh lord. 5 kinderen.. vorig jaar januari had ik nog maar 1 kind en nu dus al 5. Dat ging ff snel he!!
Maar echt, dit is het leven waarvan ik altijd al heb gedroomd! Een groot gezin, samen met de liefde van je leven hun groot zien worden.
Nog 34 weken Lassie, dan mag je komen. En we kunnen niet wachten!! Maar voor nu nog echt ff die weken blijven zitten en babyvetjes laten groeien!🥰

1056 x gelezen, 2

reacties (6)


 • Taniaa

  Gefeliciteerd lieverdd 🥰 lekker van genieten

 • BabyKL

  Dankjewel mop!!! 🥰

 • ~anne-marie~

  Hey wat leuk, ik ben ook 6 weken in verwachting van kindje nummer 5. Gefeliciteerd met je zwangerschap!

 • BabyKL

  Dankjewel!! En jij natuurlijk ook 🥰 leuk dat we tegelijk op lopen!

 • Ashleyjessy

  Gefeliciteerd!

 • BabyKL

  dankjewel!😍