Eindelijk weer wat positiefs

Ondanks de titel begin ik toch met iets wat wat minder is. Want mijn vader moet nu voor de tweede keer onder het mes voos blaas kanker.
Zo 3,5jaar geleden was er prostaat en blaaskanker ondekt na alles was hij toch gelukkig helemaal schoon, tot ze een maand of 4 geleden toch weer wat
In zijn blaas zagen. Weer die kt chemos maar nu willen ze dan toch weer een nieuwe kweek.

Dan nu toch echt over naar het positieve. Vandaag voor het eerst weer gewerkt sinds iets minder dan een jaar geleden. Het is maar voor 1dag maar het is een begin.
Het is wel wennen want de kleinste sliep daarom gister bij mijn ouders. En sinds 8april slaapt ze in eens klokje rond, merk wel dat me lichaam het niet gewend meer is om zoveel te slapen, ben moe word moe wakker of ben om 5 uur klaar wakker.
Maar hoe heerlijk is dat. Ze is wel echt van 5flessen naar 2,5 tot 3 flessen gegaan. maar ze eet overdag lekker goed. De oudste 2vinden het maar niks dat ik weer ga en wil werken. Ze zeggen dan moeten wij jou missen !schatjes! (ze merken er niks van is onder schooltijd)
De oudste heeft volgens mij weer een groeispeurd want het eten is nooit genoeg op dit moment.
De middelste die grote kleine meid is nu dan toch haar angst aan gegaan en heeft dit weekend voor het eerst geoefend zonder zijwieltjes, oh wat vind ze dat toch eng maar ze wil wel graag in de vakantie nog een keer oefenen.

629 x gelezen, 3

reacties (1)


  • MamaJL

    Oh, wat heftig voor jullie familie! En wat goed dat je weer aan 't werk gaat! Lastig zo die eerste dagen vond ik steeds.