Zó mooi: de zeemeerminnen zwangerschapsfoto- en videoshoot van Halle Bailey

Zó mooi: de zeemeerminnen zwangerschapsfoto- en videoshoot van Halle Bailey

The Little Mermaid-actrice, Halle Bailey, weigerde om vorig jaar in te gaan om speculaties over een zwangerschap. Nu ze eenmaal is bevallen, gunt ze haar fans wat meer over haar zwangerschap met een bijzondere zwangerschapsfoto- én videoshoot!

De 23-jarige actrice en zangeres wilde blijkbaar haar zwangerschap van haar eerste kindje het liefst voor zichzelf houden. Ook al werd er druk gespeculeerd over een eventuele zwangerschap, ze wilde er niets over kwijt. Nadat haar zoontje, die ze samen met haar vriend DDG kreeg, eind 2023 ter wereld kwam, is ze meer open over haar zwangerschap

Instagram

Zo plaatste ze op Instagram een prachtige zwangerschapsfoto- en videoshoot! Het kon natuurlijk niet anders dat ze dat in zeemeerminnenstijl deed na haar rol als Ariel in The Little Mermaid.

Lees ook:

Adembenemend: de mooiste zwangerschapsfoto's van onze lezeressen
Hilarische fotoshoot van zwangere vriendinnen

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50