Adembenemend: de mooiste zwangerschapsfoto's van onze lezers!

Adembenemend: de mooiste zwangerschapsfoto

Een zwangerschap is hét moment bij uitstek om jezelf door een professionele fotograaf te laten vereeuwigen. Hoe lang die laatste weken soms ook lijken te duren, zo kort zijn ze wezenlijk. 

Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik bij mijn beide zwangerschappen een fotoshoot heb gedaan om mijn buikje vast te laten leggen. Gelukkig dachten meerdere zwangeren er zo over, te zien aan de gigantische hoeveelheid reacties die we kregen op onze oproep op Facebook. Bijna 850 mama's (!!!) deelden hun mooiste zwangerschapsfoto's. Vandaag laat ik de meest adembenemende aan jullie zien. 

Eerste foto

Bovenstaande foto is van Kim van Stippend, door fotograaf Nina van Crebas Fotografie

Zonsondergang

Deze foto van Michelle Augustinus is werkelijk adembenemend!

Industriële shoot

Melissa Vergunst plaatste een aantal prachtige foto's, waaronder deze: in een industriële ruimte op een bank. Wij vinden hem schitterend!

Grote zus!

Deze serene foto met de grote zus in spe van Soraya Tolhuisen mocht zeker niet ontbreken!

Milkbath

Bonnie Debije besloot een milkbath te nemen: een nieuwe trend in zwangerschapsshoot-land. En een héle mooie, wat ons betreft. Deze foto is gemaakt door Zoë Joosten Fotografie

Blauwe vlinder

Dayenne Sarkol deed een sprookjesachtige zwangerschapsshoot in het bos. Haar overleden zoontje werd geëerd door de blauwe vlinder in een aantal foto's te verwerken. Prachtig! De foto's zijn gemaakt door Danielle Hagens Fotografie

Seizoensverandering

Hoe gaaf is deze serie foto's van Debbie Jeljelie, waarin we haar steeds bij dezelfde boom, in dezelfde jurk zien staan. Eerst met een nauwelijks waarneembaar buikje, met een steeds groeiender buikje en op het laatst, onder een bloeiende boom, met een prachtige baby. 

Op de hei

Diana Versteeg-vd Laar was zwanger van haar tweede kindje toen ze deze prachtige fotoshoot liet doen door By Dianne Fotografie

Bijzondere brug

Voor zwangere Maroeska Schlit-Berger en haar man vormde de Erasmusbrug het perfecte decor voor een schitterende foto! Foto door Mini010 Fotografie

Sprookjesachtig

Nikita Rijk plaatste een prachtige foto van zichzelf in een geel-rood gebloemde jurk. Een waar sprookje, vastgelegd door Dennis van DeepKreativ.

We willen alle mama's ontzettend bedanken voor het delen van hun foto's! We vonden ze schitterend en het was echt een eer om doorheen te mogen bladeren. 

Heb jij ook een bijzondere fotoshoot gedaan tijdens je zwangerschap? Wij zijn benieuwd!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50