Zo zien je borsten eruit als je borstvoeding geeft

Zo zien je borsten eruit als je borstvoeding geeft

Als het je lukt om borstvoeding te geven dan is dat iets heel moois. Het is een prachtig moment met je kleine en het heeft veel voordelen voor de gezondheid van je kind. Maar laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk niet alleen maar een groot Walhalla dat borstvoeding geven…

Zo hebben je borsten heel wat te verduren. Je krijgt tepelkloven en de kans op een borstontsteking is aanwezig. Maar ook de vorm van je borsten heeft heel wat te verduren. Illustrator Anna Denise Floor maakte een overzicht van de verschillende vormen van je borsten als je borstvoeding geeft.

Borsten

Herken jij die van jou?

borstvoeding

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


 • Girly.momx3

  Nooit ergens last van gehad toen ik borstvoeding gaf..zelfs geen tepelkloven of lekkende borsten terwijl ik genoeg melk produceerde 😅

 • Mevrouwtheelepel

  "Je krijgt tepelkloven". Dat is een aanname. Nooit last van gehad!

 • Flamingobaby

  Ooh wat een gezegend mens ben je dan zeg. Bij mij was na dag 1 al een kloof te zien.. kraamhulp zei dat ze het wel had verwacht doordat ik hele lichte tepels heb.

  Maar wat ben ik stiekem jaloers zeg💀

 • Peme

  Gelukkig is dit alleen de eerste paar weken bij mij. Daarna zijn mijn borsten weer gewoon mijn borsten. Bij de tweede nog veel minder veranderinge gehad.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50