Zo stelt Meghan Markle het dragen van zwangerschapskleding nog even uit

Zo stelt Meghan Markle het dragen van zwangerschapskleding nog even uit

Meghan Markle is nu ongeveer 19 weken zwanger en haar buikje is nu op foto’s goed te zien. Maar volgens kenners is ze nog niet betrapt om het dragen van zwangerschapskleding. Ze heeft er zo haar trucjes voor om dat nog even uit te stellen. BabyBytes is benieuwd vanaf welke week jij zwangerschapskleding ging dragen. Of heb je juist helemaal niet aan zwangerschapskleding gedaan?

Volgens kenners heeft Megahn Markle sinds ze zwanger is een opmerkelijke modeswitch gemaakt. Zo zegt styliste Keren Beaumont dat Meghan nu vooral let op de lengte van haar jurken en rokken. Volgens Beaumont verschijnt ze nu vaker in rokken en jurken die niet verder reiken dan haar knieën en dat is niet zonder reden…

Lees ook:
Zo kom je de zwangerschap door zonder zwangerschapskleding

Benen!

Meghan droeg voor haar zwangerschap vaak nauwsluitende kleding, maar nu haar taille begint uit te dijen, probeert ze een ander lichaamsdeel te benadrukken: haar benen! De benen veranderen het minst tijdens een zwangerschap en aangezien zij gezegend is met een prachtig paar, laat ze die nu ook vaker zien. Beaumont: “Ze beschikt over een prachtig stel benen, ideaal om de aandacht van buik en bips weg te halen.”

Oproep

Heb jij het dragen van zwangerschapskleding zo lang mogelijk uitgesteld? Of was je er juist vroeg bij of heb je je hele zwangerschap geen zwangerschapskleding gedragen, omdat je je eigen trucjes had om je eigen kleding te blijven dragen? Wij willen het weten voor een leuk tips & tricks artikel. Laat je reactie hieronder of op Facebook achter of mail naar chantal@babybytes.nl o.v.v. ‘zwangerschapskleding’.

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Soccer-Mom

    Allemaal suggestief. De Britse tabloids blazen nou eenmaal alles enorm op. Dus ze draagt een jurkje in de A-lijn en er wordt al een gehele strategie achter gezocht. Ik zeg: get a life people! Ik heb zelf lang mijn eigen broeken bedragen met een tussenstukje tussen de knoop en het knoopsgat van de broek. Niet omdat ik het dragen van positiekleding koste wat het kost probeerde uit te stellen maar omdat er maar weinig positiebroeken in mijn maat te vinden was.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50