Zo lastig is het om je sokken aan te trekken als je hoogzwanger bent

Zo lastig is het om je sokken aan te trekken als je hoogzwanger bent

Comediènne Amy Schumer zit in het laatste trimester van haar zwangerschap en heeft nu last van iets waar veel (hoog)zwangere vrouwen over mee kunnen praten: het aantrekken van je sokken…

Hoe verder je in een zwangerschap bent, hoe lastiger de meest normale dingen zijn. Iets laten vallen en van de grond oprapen is er zo eentje, maar ook jezelf aankleden wordt een hels van een karwei. Knopen van broeken worden totaal onzichtbaar? Schoenen of sokken aantrekken? Hoe dan?

Lees ook:
De geboortetaart van Amy Schumer: je moet er maar van houden

Amy Schumer deelt via haar Instagram hele veel over haar zwangerschap die bepaald niet over rozen gaat. Zo heeft ze haar theateroptredens opgezegd, omdat ze last heeft van hyperemesis gravidarum en postte ze over haar ziekenhuisopname naar aanleiding van deze ontzettend vervelende zwangerschapskwaal.

Sokken aantrekken: hoe dan?

Onlangs plaatste ze weer over een heel ander probleem: het aantrekken van je sokken…

Zo lukt het om de ene sok zonder problemen aan te trekken, maar bij de ander lukt het het met geen mogelijkheid. Amy is zo vriendelijk om een hack te delen om toch allebei de sokken aan te kunnen trekken:

Dit bericht bekijken op Instagram

#itssoeasy vid by @kimcaramele

Een bericht dat is gedeeld door @ amyschumer op

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50