Zó kun je je partner ontlasten als je er niet bent 

Zó kun je je partner ontlasten als je er niet bent 
  • in Vaders
  • 0
  • 583
  • 12/04/2023

Vader Michael Vaughn gaat voor zijn werk regelmatig een aantal dagen weg. Om zijn partner te ontlasten in de tijd dat hij er niet is heeft hij een aantal simpele trucjes die een hele boel tijd en stress schelen. 

Op TikTok gaat Michael met zijn account World.Shaker regelmatig viraal. Zo ook met de video waarin hij een aantal tips geeft waardoor hij zijn partner ontlast bij de verzorging van hun kinderen als hij voor een aantal dagen weg is voor zijn werk. 

Want als je er alleen voor staat, dan is het extra zwaar om alles thuis in je eentje te regelen. Dus daarom wil Michael ook tijdens zijn afwezigheid zijn steentje bijdragen.

Tips om partner te ontlasten

Om een paar van zijn tips uit te lichten:

  • Hij heeft een hotelovernachting voor zijn vrouw geboekt als hij weer terug is, zodat zij ook wat me-time heeft en weer een beetje kan opladen. 
  • Verder zorgt hij dat er voor de dagen dat hij weg is al een snack voor de lunchbox klaarstaat voor zijn kinderen, zodat ze die alleen maar uit de koelkast kunnen pakken en kunnen vertrekken. 
  • Hij zorgt voor een aantal kledingsetjes, zodat dat 's ochtends weer discussies scheelt. En wat zo opvallend is: hij houdt het weer in de gaten zodat ze niet te warm of te koud zijn gekleed. Ook houdt hij de agenda in gedachten, dus als ze naar de speeltuin gaan dat ze makkelijke kleding kunnen aantrekken dat vies mag worden. 

Video met meer tips

Meer handige tips kun je in onderstaande video zien:

@world.shaker Reducing #mentalload outside the house #fairplay #relationship #relationships #marriage #parents #parenting #kids original sound - World Shaker

Wat zou je graag willen dat jouw partner op zich neemt om jou te ontlasten?

>> BabyBytes zit nu ook op TikTok!

Lees ook:

Nick Jonas deelt hilarische video over struggle met opvouwbare ballenbak
De Rock op TikTok: dé handleiding voor girldads

Bron: TinyBeans.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50