Nick Jonas deelt hilarische video over struggle met een opvouwbare ballenbak

Nick Jonas deelt hilarische video over struggle met een opvouwbare ballenbak
  • in Vaders
  • 0
  • 743
  • 03/04/2023

Nick Jonas mag dan wel een superster zijn met zijn knappe looks en zijn indrukwekkende zangcarrière, maar als vader kan de 30-jarige nog veel leren over de opvouwbare ballenbak van zijn eenjarige dochter. In een hilarische Instagram-video deelt Nick zijn frustraties. 

Instagram 

De zanger deelde onlangs een video op Instagram waarin hij probeert een van de meest irritante ouderschapstaken uit te voeren: het inpakken van de opvouwbare ballenbak van zijn dochter, Malti. In de video is Nick te zien, terwijl hij worstelt met de flexibele ballenbak, tot het punt waarop hij googelt hoe de ballenbak opgevouwen moet worden. Met de caption 'Dad stuff' uit hij zijn frustratie. 

 

 

Herkennen 

Veel ouders herkennen de struggle en reageren onder zijn foto. Een volger schrijft: ''De rits is altijd het moeilijkste.'' Een andere volger schrijft: "Beroemdheden, ze zijn net als wij!''  

Vrouwlief 

Vrouwlief Priyanka Chopra, met wie hij dochtertje Malti kreeg in januari 2022, liet zelfs grapjes achter in de reacties. Het gelukkige koppel trouwde in 2018 en werd in januari 2022 gezegend met een dochtertje, die ze via een draagmoeder kregen. 

Waar raakte jouw partner gefrustreerd van?

Lees ook

S.W.A.T.-acteur deelt hilarische video van pasgeboren dochter Frankie
De Rock op TikTok: dé handleiding voor girl-dads

Bron: TheBump

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50