YouTuber PewDiePie en vrouw Marzia in verwachting

'We're having a baby!' luidt de titel van de video die PewDiePie op 5 februari 2023 uploadde op zijn YouTube-kanaal. Het stel kondigt naast YouTube ook op Instagram aan dat Marzia sinds 8 november vorig jaar zwanger is. De kans is groot dat het kindje geboren wordt in augustus of september van dit jaar. 

YouTube 

PewDiePie, oftewel de Zweedse Felix Kjellberg, is een bekende YouTuber met een grote fanbase. Op zijn 33ste is hij met 111 miljoen volgers de grootste YouTuber ter wereld. Zijn Italiaanse vrouw, Marzia (toen nog vriendin), heeft hij ook leren kennen op YouTube. Marzia was zelf ook YouTuber, met haar kanaal genaamd CutiePieMarzia. Haar video's gingen vooral over make-up en fashion. Nu is ze schrijfster en modeontwerpster. 

Liefde 

PewDiePie en Marzia ontmoetten elkaar online in 2011. Marzia vond zijn video's leuk en stuurde hem een mail hierover. Het balletje begon te rollen, zo hebben ze elkaar gevonden. Het koppel trouwde na acht jaar daten in augustus van 2019 en verwachten in 2023 dus hun eerste kindje!  

Wij wensen ze in ieder geval heel veel plezier en succes met deze reis! 

Lees ook

Rihanna laat zwangere buik zien tijdens Super Bowl
Meghan Trainor weer zwanger en maakt dat op originele manier bekend 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50