Rihanna laat zwangere buik zien tijdens Super Bowl 

Rihanna laat zwangere buik zien tijdens Super Bowl 

Tijdens de Super Bowl, het grootste American Football-event van het jaar, werd er al druk gespeculeerd over de topact van die avond: Rihanna. Is ze zwanger of niet? Tijdens haar spectaculaire optreden werd het min of meer duidelijk...

Vlak voor de grote avond, gingen de geruchten al rond. Rihanna was van plan een grote onthulling te doen, nadat ze had gezegd dat ze eraan zat te denken om die avond iemand mee te brengen. Tijdens haar Super Bowl-optreden vroegen vele fans op social media zich af of ze zwanger is.

Buik

De zangeres droeg een rood pak dat losjes om haar lichaam zat en dat bij haar buik opengeritst was. Zo was er toch een duidelijke zwangerschapsbuik te zien of niet? Een woordvoerder van Rihanna schepte duidelijk: de zangeres is inderdaad weer zwanger!

Broertje of zusje op komst

In mei 2022 beviel ze van haar eerste kind, een jongen, en nu is er een broertje of zusje op komt. 

Haar optreden tijdens de halftime show van de Super Bowl was haar eerste live optreden sinds vijf jaar dat op televisie te zien was. Tijdens het American Football event kijken gemiddeld zo'n 100 miljoen mensen.

Bron: Variety.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Sharon

    Ze is echt prachtig zwanger!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50