Meghan Trainor weer zwanger en maakt dat op originele manier bekend 

Meghan Trainor weer zwanger en maakt dat op originele manier bekend 

Het gezin van zangeres Meghan Trainor wordt binnenkort weer uitgebreid. Tijdens een uitzending van de Amerikaanse talkshow Today maakte ze bekend zwanger te zijn. En dat deed ze op een wel heel originele manier... 

Boek over zwangerschap

De zangeres, bekend van het nummer All About That Bass, was tijdens de uitzending vanuit haar huis met een live-verbinding in de studio te zien, terwijl ze vertelde over haar boek Dear Future Mama. Het boek had ze geschreven omdat ze tijdens haar eerste zwangerschap door de coronacrisis niet met andere zwangere moeders kon optrekken en ze zich daardoor soms wat eenzaam voelde. “Met dit boek ben ik je nieuwe bestie tijdens je zwangerschap", liet de zangeres weten.

Tip van Meghan Trainor 

Op de vraag van een van de presentatoren wat een van haar beste tips is voor zwangere vrouwen zei ze: “Je lichaam verandert en zie dat maar als iets normaals, maar vooral: probeer zo veel mogelijk te slapen!”

Zwanger!

In beeld was te zien dat een van de presentatoren het boek van Meghan aan een van de andere presentatoren gaf en haar aanspoorde het boek te openen. Toen ze het boek opende zag je ineens haar verbaasde blik. Wat bleek: Meghan had twee echofoto's aan de binnenkant geplakt: ze is weer zwanger! “We zijn zwanger!” schreeuwde Meghan enthousiast, terwijl haar man Daryl Sabara ook in beeld kwam. “We did it!” 

Het stel heeft al een zoontje van twee, genaamd Riley.

Video Today

Lees ook:

Wát zegt de baby van Meghan Trainor nou?
Paris Hilton krijgt eerste kindje (via draagmoeder)

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50