Wow, zo kan het ook: gehaakte Halloween-kostuums voor je kind

Wow, zo kan het ook: gehaakte Halloween-kostuums voor je kind

Hadden we het onlangs over gemakkelijke Halloween-kostuums voor moeders, je kunt er ook iets meer tijd insteken. Zo is Stephanie Pokorny een fanatiek haakster en haakt ze de prachtigste Halloween-kostuums voor haar kinderen, en dat zonder patroon!

Stephanie bekent dat haar gezin gek is Halloween en elk jaar pakt ze uit met een origineel gehaakt kostuum. Dat doet ze dus uit de losse pols; er komt geen patroon bij kijken. De kostuums variëren van personages uit jaren ‘80 filmklassiekers tot populaire speelgoedfiguren van nu.

Lees ook:
Ouders eten al het Halloween-snoep op

'Haken is mijn grote passie'

“Als ze hun kostuums hebben uitgekozen, begin ik er meteen mee. De voortgang wordt op de voet gevolgd. Elk dag vragen ze wel: ‘Is het al af?’. Elk kostuums neemt zo’n 25 tot 40 uur in beslag en ik doe er gemiddeld zo’n twee weken over.”

Stephanie haakt al vanaf haar zestiende en heeft het van haar oma geleerd. “Mijn moeder maakte ook al kostuums voor mij en ik vond het geweldig om ze te dragen. Ik vind het zo fijn dat ik hetzelfde voor mijn kinderen kan doen!”

Inspiratie

Misschien dat je aan de hand van onderstaande kostuums nog wat inspiratie kan opdoen?

Halloween

Halloween

Halloween

Halloween

Halloween

Bron: BoredPanda.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50