Hilarisch: de mooiste Halloween-kostuums voor moeders

Hilarisch: de mooiste Halloween-kostuums voor moeders

Eind oktober is het zover: dan is het Halloween, een feest dat de laatste jaren steeds populairder wordt in Nederland. Ben jij al fan en weet je hoe je verkleed gaat? Deze moeder heeft nog een paar hilarische tips voor Halloween-kostuums voor moeders.

Stephanie Horman van de blog Modern Day Wonderland ergert zich aan al die vrouwenkostuums die steeds vaker de stempel ‘sexy’ meekrijgen in hun omschrijving. Of het nu om een dokterspakje, brandweer- of een Minion-pakje gaat, de vrouwenversie is altijd ‘sexy’.

Lees ook:
Ouders eten al het Halloween-snoep op

Kostuums

Horman bedacht daarop kostuums voor moeders die heel makkelijk in elkaar te flansen zijn, omdat het uit kledingstukken en spullen bestaat die je als moeder vast en zeker in huis hebt liggen. 

De toiletschoonmaakster

De verleidelijke naaister

De 50 tinten mysterieuze vlekken

De afwasster

De groene vingers godin

Op haar Instagram kun je meer inspiratie voor Halloween-verkleedkostuums vinden.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50