Deze vrouwen fakete een zwangerschap!

Deze vrouwen fakete een zwangerschap!

Een zwangerschap faken, dat gebeurt alleen in soaps toch? Nee hoor. Maak kennis met de app Whisper. Dit is een app waarbij je anoniem je grootste geheimen kunt delen zonder dat iemand erachter komt dat jij het bent. Het lucht héérlijk op om eens even je bizarste, gênantste of ergste geheim op te biechten. Deze vrouwen hadden ook nog wat op hun lever: zij faketen een zwangerschap...

Ze hadden allemaal een andere reden om hun zwangerschap te faken en te liegen tegen hun geliefde, familie, collega’s of zelfs wildvreemden. Van hilarisch tot verdrietig: ze delen hun fake-zwangerschap-confessions op Whisper en wij delen ze met jou.

De eerste dame heeft een wel heel bizarre reden: “Ik fakete een zwangerschap omdat ik me schaamde dat ik dik was geworden.” Maar een ander kan er ook wat van: “Ik heb ooit een zwangerschap vervalst zodat m’n vriend niet naar de housewarming van een vriend van hem ging.”

Een andere vrouw deed het voor het geld. “Ik fakete een zwangerschap zodat ik onder een verkeersboete uit kon komen.”

Lees ook: 12 tips om kans op zwangerschap te vergroten

Liegen & bedriegen vanuit wanhoop
Sommige verklaringen zijn echter ook best verdrietig: “Ik heb al zo vaak gelogen over dat ik zwanger zou zijn omdat ik gewoon heel graag een baby wilde”, vertelt een gebruiker van de Whisper-app. Een andere vrouw zegt: “Ik deed het om mijn vriend blij te maken.”

Maar ook een verbroken relatie kan ervoor zorgen dat je uit verdriet en wanhoop rare dingen gaat doen. Zoals deze vrouwen: “In het eerste jaar van m’n studie heb ik een week lang gedaan of ik zwanger was om te kijken of het m’n ex wat kon schelen. Ik was zo wanhopig. Hij schoof 500 dollar onder m’n deur om een abortus te laten plegen.” Iemand anders zei: “Ik deed alsof ik zwanger was om m’n ex-vriend - die mij had verlaten - slecht te laten lijken.”

Maar niet alleen een break-up kan voor wanhoop zorgen. Sommige vrouwen willen zó graag trouwen dat ze hier héél ver in gaan. Zo ook deze dame: “Ik fakete een zwangerschap én een miskraam zodat m’n vriend me ten huwelijk zou vragen.”

Maar er wordt niet alleen gelogen tegen vriendjes en ex-vriendjes. Een vrouw biecht op: “Ik fakete een zwangerschap op mijn werk zodat ik even niet hoefde te werken.” We vragen ons af hoe lang ze dit heeft vol kunnen houden…

Gelukkig zijn er ook onschuldigere redenen. Zo biechtte een vrouw op dat ze deed alsof ze zwanger was tijdens haar vliegreis, zodat ze het toilet in de businessclass mocht gebruiken.

Heb jij weleens meegemaakt dat iemand een zwangerschap fakete?

Vaker dit soort leuke artikelen lezen op Babybytes? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter!

Bron: DailyMail

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Nog-even!

    Dus nu is kopieren van verhaaltjes van een app al genoeg om salaris te vangen? Of misschien geplaatst door een stagiaire... vrouwen fakete?!🤷‍♀️

  • Moedervanmooieknulleneneenmeid

    Ja een buurvrouw van mij, en het ergste vond ik dat ze ook nog deed of ze met 17 weken was bevallen. Had het zo toen met haar te doen, achteraf bleek dit totaal niet waar. Maar wel dat ze psychologische leugenaar is. Breekt me ook. Hopelijk krijgt ze snel de juiste hulp.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50