Wist je deze leuke weetjes al over je april-baby?

Wist je deze leuke weetjes al over je april-baby?
  • in Baby
  • 0
  • 564
  • 03/04/2024

Zijn ze koppig, loyaal of supersportief? Welke beroemdheden zijn er ook in april jarig? En wat is de geboortesteen van april-baby's? We hebben weer heel veel leuke weetjes verzameld!

Sterrenbeelden

Als je in april wordt geboren, val je of onder het sterrenbeeld Ram (tot 20 april) of Stier (vanaf 20 april). Als je baby wordt geboren onder het gesternte Ram kun je een energieke baby verwachten die openstaat voor avontuur en lekker assertief en ambitieus kan zijn.

Is je baby na 20 april geboren? Dan heeft hij vast typische Stier-eigenschappen zoals vasthoudendheid, stabiliteit en gedrevenheid. De Stier wil ook graag weten waar hij aan toe is en is hele goede spaarder.

Geboortesteen

April-baby's hebben een hele mooie en waardevolle geboortesteen, namelijk de diamant. Wie een diamant draagt, zou zijn innerlijke kracht versterken. Ook staat de diamant bekend als de steen van de liefde. In de middeleeuwen geloofden ze dat een diamant helende krachten zou hebben.

Positief ingesteld

April-baby's zijn vaak positief ingesteld. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat baby's die worden geboren in het voorjaar en de zomer positiever zijn ingesteld dan baby's die worden geboren in het najaar en de winter. Dat heeft alles te maken met de blootstelling aan de zon.

April-verjaardagen komen minder vaak voor

De kans is groot dat je kleine zijn verjaardag niet samen met een klasgenoot hoeft te vieren, want verjaardagen in april komen niet massaal voor. De enige twee data in april die in de top 200 van de meest populaire verjaardagen voorkomen zijn 4 en 11 april.

Beroemheden jarig in april

Het is altijd leuk om te weten welke beroemdheden ook in april jarig zijn! We hebben er een aantal geselecteerd: Victor Mids, oud-voetballer Clarence Seedorf, oud-schaatste Irene Wüst, Nienke Plas, Eddie Murphy, Alec Baldwin, Jamie Lynn Spears, Najib Amhali, Robert Downey Jr., Rene van der Gijp, Pharell Williams, Rick Brandsteder, Tygo Gernandt, Anouk, Monique Smit, Frank Lammers, Claire Danes, Ronald Plasterk, Sylvie Meis, Jan Kooijman, Emma Watson, Ronnie Flex, Victoria Beckham, Waylon, Japser Cillessen, Jochem Myjer, Kelly Clarkson, Ruud de Wild, John de Mol jr., Gerard Joling.

Lees ook:

De allerleukste weetjes over een maart-baby
Heel veel leuke weetjes over een februari-baby
 

Beeld: Julia Андрэй via Unsplash

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50