De allerleukste weetjes over een maart-baby

De allerleukste weetjes over een maart-baby
  • in Baby
  • 0
  • 866
  • 02/03/2024

Is je maart-baby een dromer of juist een doener? En welke wetenschappelijk bewezen weetjes zijn er nog meer over je baby die in maart is uitgerekend? Wij zochten het voor je uit!

Sterrenbeelden

Wie in maart is uitgerekend/geboren valt onder de sterrenbeelden Vissen of Ram. Ben je voor 21 maart geboren dan ben je een Vissen, maart-baby's die vanaf 21 maart zijn geboren vallen onder het gesternte Ram.

Typische eigenschappen van Vissen: zachtaardig, meelevend, empathisch, charismatisch en idealistisch. Het zijn dromers, visionairs en zijn heel creatief. Vooral kunst en muziek doet hun hart harder kloppen.

De Ram is avontuurlijk, assertief en zit vol energie. Hij vindt het fijn om snel te handelen, maar denkt hier soms niet over na. Een Ram-baby zit vol ambities en houdt van ruzie maken, maar is daar niet altijd even goed in.

Geboortesteen

De aquamarijn is de geboortesteen van maart-baby's. Deze blauwe steen wordt niet alleen gelinkt aan een goede gezondheid, jeugdigheid en hoop, maar ook aan rust en vertrouwen.

Nachtdiertjes

Maak je borst maar nat, want maart-baby's schijnen blijven 's avonds langer op. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat baby's die worden geboren in het voorjaar en zomer vaker langer opblijven dan baby's die in de winter worden geboren. Dit heeft te maken met het feit dat het langer licht blijft in het voorjaar en in de zomer waardoor je later het gevoel krijgt dat je moe wordt.

Romantisch

Maart-baby's zijn van nature romantisch ingesteld. Vooral de maart-baby's die zijn geboren onder het gesternte Vissen zijn ideaal als partner of als een vriend/vriendin.

Beroemdheden geboren in maart

Er zijn in maart heel veel beroemdheden geboren, zoals: Justin Bieber, Nikkie de Jager, Coldplay-zanger Chris Martin, Daniel Craig, Jon Bon Jovi, Jessica Biel, Thomas Acda, Iris Enthoven, Dailey Bind, Bow Wow, Heleen van Royen, Vajen den Bosch, Dave Roelvink, Claudia de Breij, Rob Lowe, Yolanthe Cabau, Bruce Willis, Roel van Velzen, Yvon Japsers, Ronald Koeman, Matthew Broderick, Reese Witherspoon, Guus Meeuwis, Rob Jetten, Sarah Jessica Parker, Patty Brard, Elton John, Keira Knightley, Gerard Ekdom, Martijn Krabbé, Paul de Leeuw,  Monica Geuze, Mariah Carey, Lady Gaga.

Lees ook:

Heel veel leuke weetjes over een februari-baby
Januari-baby? Dít zijn leuke weetjes

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50