Wat was jouw stomste kraamcadeau? 

Wat was jouw stomste kraamcadeau? 
  • in Overig
  • 0
  • 2096
  • 03/01/2023

Rare teksten op rompers, speelgoed dat verschrikkelijke herrie maakt, servies waarop de naam van je kleine verkeerd is gespeld... Je kunt zulke stomme kraamcadeaus krijgen. Wat was jouw stomste kraamcadeau? 

Malika: ‘Een hele rare speen waar zoveel stof op zat dat zelfs de hond er niet mee wilde spelen. Gelijk de vuilnisbak ingeflikkerd.’ 

Anke: ‘We kregen een lelijk nachthemd voor mijn pasgeboren dochter in maat…134. Zes jaar later past ze er nog niet in.’ 

Chip: ‘Een Hello Kitty-puzzel van 1000 stukjes voor onze zoon! Toch leuk om samen met puzzelstukjes te gooien…’ 

En dit is vast nog maar een kleine greep van stomste kraamcadeaus ever. Er moeten er veel meer zijn en daarom zijn wij benieuwd welke kraamcadeaus jij hebt gekregen en waar jij noch je kind iets aan heeft of ooit wat aan gaat hebben. Laat je reactie hieronder achter of mail naar info@babybytes.nl o.v.v. ‘kraamcadeaus’. 

Lees ook: 

9 dingen die je liever wil hebben als kraamcadeau dan een knuffel 
Vijf tips voor nuttige, originele én alternatieve kraamcadeaus 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50