Voor alle aanstaande mama's: de leukste apps als je zwanger bent!

Voor alle aanstaande mama

Zwanger zijn is niet zomaar wat. Je komt aan, je hormonen vliegen in het rond en je hebt nou eenmaal zin in die augurken met slagroom. Niet getreurd, want deze apps maken zwanger zijn een stuk leuker en handiger! 

Headspace 

Headspace is zo'n app waar ik eerst schouderophalend naar keek en als ik weer een advertentie kreeg, klikte ik hem gelijk weg. Meditatie, daar geloofde ik nooit in. Maar Headspace is een ontzettend fijne app die goed uitkomt wanneer het je net allemaal even te veel wordt. Het is eigenlijk een meditatie app die ervoor zorgt dat je ontspannen wordt en dat je lekker in slaap kan vallen. Hij is gratis, maar wil je gebruik maken van de extra functies, dan kan je een abonnement nemen. 

Downloaden voor Android
Downloaden voor IOS

Zwangerschap+  

Zwanger zijn kan heel lang duren en het is logisch dat je er na een tijdje klaar mee bent, de data vergeet en je gewoon even dat extra steuntje in de rug nodig hebt. Zwangerschap+ is de app die jij kan gebruiken om het aantal zwangerschapsdagen te checken en hoelang het nog duurt voor je uitgerekend bent. Daarnaast kan je regelmatig foto's maken van je buik en geeft de app aan hoe groot de baby is door middel van fruit en groentes! 

Downloaden voor Android
Downloaden voor IOS

Túúrlijk schatje 

Túúrlijk schatje is dé app voor partners. Met deze app kan jouw partner 24/7 in de gaten houden hoe jij je voelt. Je leest hier vooral nuttige weetjes en tips die als partner goed uitkomen om je zwangere vrouw zo goed mogelijk te assisteren in alles. Wist je dat ze ook een boek hebben? 

Downloaden voor Android
Downloaden voor IOS

Slaaplekker

'Slaaplekker' is de perfecte app om het slaappatroon, de gewoontes en een slaapdagboek bij te houden voor de baby. De app zorgt voor een goede nachtrust bij de kleine, maar zal ook goed helpen bij de nachtrust van papa en mama. Goede nachtrust is wat je wilt, toch? 

Downloaden voor IOS

Welke apps zijn/waren voor jou onmisbaar tijdens de zwangerschap?

 Lees ook

5 musthave apps voor tijdens je zwangerschap
Nieuw e-book van BabyBytes-deskundige Tilda: Leer nee zeggen als een baas

Bron: Herobabyvoeding

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50