Nieuw e-book van BabyBytes-deskundige Tilda: Leer nee zeggen als een baas

Nieuw e-book van BabyBytes-deskundige Tilda: Leer nee zeggen als een baas
  • in Moeder
  • 0
  • 536
  • 07/03/2023

Het lijkt zo makkelijk om nee te zeggen, maar dat is het dus niet. Het is soms lastig om grenzen aan te geven, ook als moeder. Daarom heeft BabyBytes-deskundige Tilda een prachtig boek geschreven: 'Leer nee zeggen als een baas'. Wordt het een stuk makkelijker om voor jezelf op te komen! 

Tilda, BabyBytes-expert en postpartum deskundige, schrijft regelmatig in haar blogs over alle uitdagingen die je tegenkomt als moeder. Zo vinden heel veel moeders het lastig om voor zichzelf op te komen en grenzen te bewaken. Nee zeggen tegenover je werkgever of anderen uit je omgeving is soms moeilijk, omdat je graag alle touwtjes in handen wilt hebben. Maar als je dat voortdurend doet, dan kom je zelf al snel in de knel. Maar hoe zeg je nu 'nee’, zonder dat je iemand voor het hoofd stoot en tegelijkertijd goed voor jezelf zorgt?

Tips om nee te zeggen

Tilda: "Ik heb dit boek geschreven, omdat ik merk dat veel mama's moeite hebben met grenzen stellen en nee zeggen. Terwijl dit juist zo belangrijk is in het moederschap. Kom voor jezelf op. Gewoon zonder poespas en agressie. Gewoon een effectief ‘Nee’, zal de klus voor je klaren.  Dat klinkt makkelijker dan het vaak in realiteit is. Toch is het evident, dat je het gaat proberen. Omdat met elke ‘nee’ jij meer grenzen aangeeft en je zelfvertrouwen zal groeien. Als je merkt hoe fijn dit voelt, zal je er meer van willen."

In Tilda's nieuwe boek Nee zeggen als een baas geeft ze nog veel meer tips, waardoor je leert niet alleen voor jezelf op te komen, maar ook meer ruimte voor jezelf creëert. Heb je daar wel oren naar? 

Het e-book kun je bestellen voor € 7,99 via FrouFrouBeleiding.nl.

Lees ook:

Tilda: 'Leer nee zeggen als een baas in het moederschap'
Zo doe je dat: nee zeggen en toch aardig worden gevonden

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50