Vaderdag-cadeaus: de leukste ideeën van onze lezeressen

Vaderdag-cadeaus: de leukste ideeën van onze lezeressen
  • in Vaders
  • 0
  • 519
  • 12/06/2024

Vaderdag is weer in zicht! Misschien is het wel de eerste van je partner? Heb je al een leuk idee voor een Vaderdag-cadeau? Onze lezeressen hebben er heel veel! Dit zijn de leukste!

“Wij maken er hier altijd een feestje van. Ik heb een oppas geregeld en dan gaan we naar een restaurant dat hij leuk vindt en daarna naar een film die hij ook graag wil zien. Zondag doen we in de ochtend lekker rustig en helpen de kids met ontbijt en versieren. Hij krijgt van mij ook altijd een cadeau. Dat doet hij ook allemaal voor mij en we genieten er met z'n allen van.”

“Mijn man krijgt gewoon wat ‘ie wil. Dit jaar iets voor zijn hobby, nou prima toch? Natuurlijk krijgt hij iets van onze dochter, maar ik mag hem ook best even verwennen. Ik ben namelijk blij dat hij de vader van mijn dochter is.”

“Ik laat mijn dochter van 1 een tekening 'kleuren' en hij krijgt een bbq... Als ze zo klein zijn kunnen ze zelf nog niet iets geven, maar de mama's wel natuurlijk!”

“Een foto lijst in de vorm van een hart met foto's van hun samen en afdrukjes van handje en voetje.”

“Koop een witte drinkbeker en maak met onschadelijke verf een handafdruk van jullie kleintje, zet ook nog zijn naam erop!”

“Ik heb wel eens een t-shirt gegeven met de tekst ‘Ik heb een grote lach, het is mijn 1e Vaderdag’ en dan versierd met de kids. Tuinhandschoenen met hun handjes erop. Een spatel beschilderen (hij kookt hier bijna altijd). Dit jaar heb ik een A3-poster met foto’s van hem met de kids gegeven en op de achterkant kleurplaten en een versje. Heb ook eens een sleutelhanger gegeven met een foto van ons aan de ene kant en foto van de meiden op de andere kant. Toch al best wel wat geknutseld, haha. Via Pinterest haal ik ook heel veel leuke ideeën vandaan!”

“Superpapa sokken!”

“Armband met de naam van je kind gegraveerd! Ik zie steeds supergave voorbijkomen. Van die leren bandjes met een naam op de sluiting. Helaas wil mijn man die absoluut niet dragen. Ik kijk er elk jaar verliefd naar...”

Lees ook:

Zijn eerste Vaderdag: de leukste cadeau-ideeën
Wat krijgt jouw partner voor zijn allereerste Vaderdag?

Beeld: Canva (free)

Nieuw bij BabyBytes: de bevallingsverhalen podcast

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50