Wat krijgt jouw partner voor zijn allereerste Vaderdag?

Wat krijgt jouw partner voor zijn allereerste Vaderdag?

Je allereerste Vaderdag… Dat is toch een enorme mijlpaal. Maar een baby kan nog geen zelf in elkaar geknutseld cadeau geven, dus wat geef je dan? Jij nog leuke ideeën?

Je partner wil je natuurlijk op zijn allereerste Vaderdag in het zonnetje zetten. Maar wat is nu een origineel cadeau? Gelukkig is er Pinterest om de meest unieke Vaderdag-cadeaus te verzamelen!

Beste papa

Vaderdag cadeau

Eerste stapjes

Vaderdag cadeau

Eerste Vaderdag

Vaderdag cadeau

Zeg het met letters

Vaderdag cadeau

Superheld

Vaderdag cadeau

Meer inspiratie nodig? Check ook deze Vaderdag-cadeaus! En als je zelf nog leuke ideeën hebt, laat het hieronder even weten!

Foto's: Pinterest

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Soccer-Mom

    Van mij niets. Hij is immers niet mijn vader. Op de opvang werd al geknutseld dus dat gaven de kinderen dan. Nu de kinderen ouder zijn, maken we een ontbijtje op bed. Verder is het gewoon een zondag zoals alle andere zondagen.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

5 leden zijn nu online
Aanmelden