Tweedehands Sinterklaascadeaus zijn geen taboe meer

Tweedehands Sinterklaascadeaus zijn geen taboe meer

Nu iedereen merkt dat het leven duurder is geworden, is het het helemaal niet meer zo'n taboe om je Sinterklaascadeaus tweedehands te kopen. Op het BabyBytes-forum kom je de leukste dingen tegen voor je kleine!

Ben je nog op het allerlaatste moment op zoek naar een leuk Sinterklaascadeau voor je kleine of voor je zwangere vrouw, zus of vriendin? Neem dan eens een kijkje op het BabyBytes-forum bij de topic Te Koop. Je kunt er de leukste dingen vinden voor een zacht prijsje.

Duur

Nu het leven een stuk duurder is geworden door de torenhoge inflatie, gaan steeds meer mensen op zoek naar tweedehands spullen, ook om als cadeau te geven tijdens Sinterklaas. 'Ik zie om mij heen dat meer ouders tweedehands Sinterklaascadeautjes kopen. Alles is zo veel duurder geworden. Het lijkt wel alsof we in een heel andere wereld leven. Het maakt heel veel kinderen niet meer uit. En waar het uiteindelijk om draait, zijn de kinderen. Zij weten niet dat het tweedehands is', zegt een alleenstaande moeder van drie kinderen tegen NH nieuws.

BabyBytes-forum

Dus ben je nog op zoek naar iets leuks? Neem eens een kijkje op het BabyBytes-forum.

Lees ook:

Hoe ga je om met de Sinterklaas-stress van je kind?
Ouders besluiten: kinderen krijgen geen cadeaus tijdens de feestdagen

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50