Tweede kind voor 51-jarige Cameron Diaz

Tweede kind voor 51-jarige Cameron Diaz

In een gezamenlijke Instagram-post laten de 51-jarige actrice Cameron Diaz en haar echtgenoot Benji Madden weten dat ze ouders zijn geworden van een zoon! Het is het tweede kind van het stel.

De Charlie's Angel-actrice en de Good Charlotte-gitarist zijn ontzettend blij met de komst van hun tweede kind. Het is een jongetje en hij heeft de naam Cardinal Madden gekregen.

Instagram

Omdat ze uit principe geen foto's van hun kinderen in de publiciteit willen, plaatsten ze een illustratie met de tekst: “We zijn gezegend en blij met de komst van onze zoon, Cardinal Madden. Hij is geweldig en we zijn zo blij dat hij er is! Voor de veiligheid en privacy van onze kinderen, plaatsen we geen foto's- maar hij is echt heel schattig. We voelen ons gezegend en dankbaar. Veel liefs van ons gezin voor dat van jullie. De beste wensen en een fijne dag!”

Tweede kind

Het is het tweede kind van Cameron en Benji. Samen hebben ze ook al een dochter, Raddix, die in december 2019 werd geboren. Het stel had een lange weg te gaan naar het ouderschap, maar nu zijn ze erg blij dat ze twee kinderen hebben. In een interview in 2020 vertelde de actrice dat ze het heerlijk vindt om moeder te zijn: “Het is het mooiste gedeelte van mijn leven!”

Lees ook:

50-jarige Naomi Campbell is moeder geworden
Hoe zit het met zwanger worden en je leeftijd?

Bron: TheBump.com
Beeld: Instagram, Cameron Diaz

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (6) Stuur een bedankje


  • Chudo

    Ja hoor 51. Ik vind dit gewoon echt veel te oud

  • Nog-even!

    Ik ook... ook met facelifts...

  • Assiral

    Ik ook

  • Sharon

    Om zwanger te zijn of moeder te worden?

    Want dit eerste is ze niet meer gelukt en deze kleine is via draagmoeder gekomen.

  • Chudo

    Beide

  • Assiral

    Ik gun het iedereen. Maar op een bepaalde leeftijd moet je ook denken is het nog verstandig?

    Heb je zin om op je 65e met een puber in huis te zitten? En dan nog het risico dat het kind waarschijnlijk voor of rond zijn 30e misschien wel geen moeder meer heeft. Niet iedereen word 100…

    Maar goed, daar zullen ze vast over na hebben gedacht en het heeft ze niet tegen gehouden.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50