50-jarige Naomi Campbell is moeder geworden!

50-jarige Naomi Campbell is moeder geworden!

Dit is iets wat niemand nog had verwacht, maar het 50-jarige topmodel Naomi Campbell is moeder geworden! Ze maakte het blije babynieuws bekend via Instagram.

Het is de eerste keer dat ze moeder is geworden. Op Instagram plaatste ze een foto van haar handen met daarin babyvoetjes en de tekst: “Er is geen grotere liefde”.

Lees ook
21 tekenen waarvan je weet: je wordt oud!

Naomi in de wolken

Niemand had gedacht dat Naomi bezig was met het moederschap, omdat ze ook niet had aangekondigd dat er een kindje op komst was. Het is ook niet bekend of het topmodel zelf zwanger was, of dat ze heeft gekozen voor adoptie of een draagmoeder.

Naomi is in ieder geval in haar nopjes. “Een prachtig klein zegen heeft ervoor gezorgd dat ik haar moeder mag zijn, ik voel me zo vereerd met deze kleine ziel in mijn leven.”

Bron: RTLnieuws.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50