Tip: zonnebrand aanbrengen bij je kind

Tip: zonnebrand aanbrengen bij je kind

Zonnebrand aanbrengen bij je kind is vaak niet het makkelijkste klusje, terwijl het wel heel erg belangrijk is! Je hebt een SPF nodig die het kwetsbare huidje van je kleintje beschermt. In de podcast Tip van Jet & Co hebben de presentatrices het over een superhandige hack waardoor zonnebrand bij je kind aanbrengen een stuk eenvoudiger wordt.

Zonnebrand bij baby’s 

Je baby met zonnebrand insmeren is heel erg belangrijk. Vooral in de zomer kunnen de UV-stralingen van de zon het dunne babyhuidje beschadigen. Voor een baby wordt minimaal een zonnebrand van SPF30 aangeraden. Gebruik ook een zonnebrand die speciaal bedoeld is voor baby’s. Daar zitten namelijk weinig tot geen schadelijke ingrediënten in voor een gevoelig babyhuidje. 

Zonnebrand tip 

Het aanbrengen van zonnebrand kan soms lastig zijn. Voor baby’s of kindjes die het niet fijn vinden om ingesmeerd te worden hebben de dames van de podcast ‘Tip van Jet & Co’ een oplossing. Check het TikTok-filmpje voor de ultieme zonnebrand-hack. 

@tipvanjetenco.depodcast Luister de hele aflevering over vakantie in je favoriete podcastapp ☀️ #vakantie #tipvanjetenco #podcast #tips #hacks #lifehacks #fyp #inspiratie #zonnebrand ♬ origineel geluid - Tip van Jet & Co - de Podcast
 

 

Heb jij nog handige tips? Laat het ons weten in de comments!

Lees ook:

Waarom ik als moeder niet op vakantie wil naar het buitenland 
Waarom de kleur van de zwemkleding van je kind ontzettend belangrijk is

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50