Time lapse video: zo ziet de nacht van een moeder eruit

Time lapse video: zo ziet de nacht van een moeder eruit

Als moeder van jonge kinderen weet je hoe het er ’s nachts vaak aan toegaat: van slapen komt soms weinig terecht. In deze time lapse video laat moeder Melanie Darnell zien hoe een nacht van een moeder eruit kan zien.

Melanie heeft drie jonge kinderen die haar soms de hele nacht kunnen bezighouden: “Het ouderschap houdt niet op als de zon ondergaat. Ik wil net zo’n goede moeder zijn overdag als ’s nachts. Maar de balans kan soms lastig zijn.” In een time lapse video legt ze vast hoe een gemiddelde nacht er bij haar uit ziet.

Lees ook:
Lisa heeft ernstig slaaptekort: 'Niemand neemt ons serieus'

Onrustige nachten

Toch kan Melanie die onrustige nachten een beetje waarderen. “Tijdens die stille, donkere uren kan het gebrek aan afleiding ook kalmeren en verfrissend werken.”

Melanie wil andere moeders een hart onder de riem steken; dat ze beseffen dat ze niet de enigen zijn die in de namiddag last hebben van trillende oogleden.

“Aan alle vermoeide moeders: adem in, adem uit. Dit zijn intensieve dagen, maar ze vliegen voorbij. Het zal nog even duren voordat jij en je baby kunnen doorslapen. Maar voor nu: knuffel je baby, verzorg ze en houd van ze. Het maakt niet uit hoe laat het is. De baby die jou nu de hele nacht wakker houdt, zal ooit zelf naar de sterren staren, terwijl hij zelf een baby in zijn armen vasthoudt.”

Hoe zit het met jouw slapeloze nachten?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

10 leden zijn nu online
Aanmelden