Lisa (34) heeft ernstig slaaptekort: 'Niemand neemt ons serieus'

Lisa (34) heeft ernstig slaaptekort:

Gisteren publiceerden we een artikel over het effect van chronisch slaapgebrek. Hieruit bleek dat deze effecten absoluut niet onderschat mogen worden. "Het hoort er gewoon bij" is te kort door de bocht, helemaal als je verwacht dat ouders met ernstig slaapgebrek nog gewoon blijven functioneren. 

Mama Lisa heeft hier ervaring mee. Haar dochter Norah van 17 maanden oud wordt iedere nacht tussen de drie en zes keer wakker. Gemiddeld slaapt ze zo'n vier uur per nacht, verdeeld over een aantal etappes. Aan BabyBytes vertelde zij haar verhaal:

"Het ergste is misschien nog wel het feit dat ik me zo ontzettend NIET serieus genomen voel. Niet door mijn familieleden, mijn liefste vrienden, mijn collega's, mijn werkgever en zelfs niet door medische professionals. Iedereen scheept me af met een opmerking in de categorie: 'het hoort erbij, alles komt vanzelf wel goed'. Ondertussen slaap ik al bijna anderhalf jaar amper en heb ik steeds vaker het gevoel op mijn tandvlees te lopen van ellende.

Donderwolkje

Ik ben altijd chagrijnig, alsof er een donderwolkje boven mijn hoofd hangt. Ik moet me meerdere keren per dag inhouden om niet tegen iemand te gaan schreeuwen. Om op mijn werk in de zorg mijn patiënten met respect, geduld en liefde te behandelen, om niet continu tegen mijn man tekeer te gaan en om niet tegen mijn kleine meisje te snauwen. Ik wíl me helemaal niet zo voelen, maar het kan niet anders.

Slechte slaper

In de eerste dagen na haar geboorte sliep mijn dochter langere stukken. Ook 's nachts. Soms zelfs zo lang dat we een wekker moesten zetten om haar wakker te maken voor een voeding. Ze zou anders namelijk teveel afvallen. We maakten toen nog grapjes tegen elkaar: 'wat een schone slaapster hadden wij gekregen!' En dat geheel tegen onze verwachtingen in! Zowel mijn man en ik zijn slechte slapers geweest toen we kinderen waren, dat hebben onze ouders ons altijd gezegd. We hadden ons dus voorbereid op het ergste, maar in de kraamweek leek het ontzettend mee te vallen. 

Mijn dochter Norah kreeg vrij snel na de kraamweek last van krampjes, waardoor ze het na iedere voeding uitbrulde van de pijn in haar buikje. Hele nachten liep ik met haar rond op mijn onderarm. Toen ze tien weken oud was en ik inmiddels wallen had tot op mijn kin, namen de krampjes gelukkig iets af. Maar haar wakker-zijn 's nachts niet. We hebben alles geprobeerd: inbakeren, bij ons in bed in een babynestje, in haar eigen bed... Je weet dat baby's in het begin slecht slapen, dus ik probeerde er zo relaxt mogelijk mee om te gaan en deed dutjes waar dat kon als Norah even sliep. Zo bleef ik nog enigszins functionerend op de been. 

Weer aan het werk

Het werd allemaal nóg lastiger toen mijn verlof erop zat en ik weer aan het werk moest. Ik werk met dementerende bejaarden in de zorg en dit vraagt veel geduld, liefde, maar ook fysieke inspanning van mij. Door het slechte slapen is dit soms amper op te brengen. Uit bed stappen als mijn dochter het 's nachts weer op het schreeuwen zet, doet soms gewoon pijn. Mijn hele lichaam protesteert om uit bed te gaan, het is echt verschrikkelijk.

Werken in de zorg is heel heftig. Ook toen ik er nog wel goed bij sliep, vond ik het soms zwaar. Nu ik echter functioneer op soms amper twee uur slaap per nacht, vraag ik me echt af hoe ik het moet doen. Er is geen ruimte voor het maken van fouten, bewoners moeten nu eenmaal de juiste medicatie krijgen, op een veilige manier worden gewassen en hun voeding krijgen. Ik moet ze bovendien met respect en geduld behandelen en dat is soms wel eens lastig als je voor je gevoel op je tandvlees loopt. Mijn collega's helpen me waar mogelijk, maar we hebben op de afdeling te kampen met personeelstekort en het is vaak roeien met de riemen die we hebben. 

Medische hulp

Ik heb op het consultatiebureau en bij de huisarts regelmatig aangegeven dat de nachten verschrikkelijk heftig zijn en dat ik niet weet hoe lang mijn partner en ik het nog volhouden. Ze lijken ons echter niet serieus te nemen. 'Iedere ouder slaapt slecht, mevrouw' zeggen ze. Eén keer heeft de huisarts Norah bekeken en hij constateerde al snel dat ze kerngezond is en er dus geen medische reden is waarom ze zo huilt 's nachts. 

Momenteel sparen mijn vriend en ik voor de hulp van een slaapconsultant. Dit is vrij prijzig en wordt niet vergoed. We hebben hier goede verhalen over gehoord en hopen echt dat zij iets kan betekenen voor ons. In de tussentijd blijven we op de been door Norah eens in de drie weken naar onze ouders te brengen en een nacht door te slapen. We wisselen de nachten bovendien af, maar leuker wordt het er niet op. Onderling katten we vaker op elkaar dan we willen en het ergste vind ik nog wel dat ik niet de vrolijke, gezellige moeder voor mijn dochter kan zijn, die ik voor ogen had. 

Ik wilde mijn verhaal graag vertellen op BabyBytes, in de hoop dat ik tips zou kunnen krijgen. Wie weet heeft een andere ervaringsdeskundige een gouden tip voor ons.

Mijn vraag is dan ook: hebben jullie te maken gehad met ernstig, langdurig slaaptekort en hoe hebben jullie dit opgelost of hoe zijn jullie hiermee omgegaan?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (36) Stuur een bedankje


 • schrista452

  Ik had zin om in 2001 zelfmoord te plegen omdat ik niet langer de liefde en genegenheid kreeg die ik verdien van mijn vriend. Op 5 juni 2002 zei hij dat het uit was tussen ons, mijn hart was gebroken. Ik sprak er met mijn vriend over en ze vertelde me hoe Lord Bubuza haar relatie met zijn betovering herstelde, dus ik nam onmiddellijk contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies op en 16 uur nadat de betovering was uitgesproken, kwam mijn vriend huilend terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Het is nu 20 jaar geleden dat Lord Bubuza me hielp en we zijn nu gelukkig getrouwd en hebben kinderen. Geef je relatie/huwelijk niet op, neem contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp::: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

 • clint76

  Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je?? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza kan jou ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via

  WhatsApp: +1 505 569 0396

  e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

 • clint76

  Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je?? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza kan jou ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via

  WhatsApp: +1 505 569 0396

  e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

 • douthitt0

  Ik wil Lord Bubuza erkennen omdat hij me heeft geholpen, hij heeft mijn leven mooi gemaakt door zijn spreuk te gebruiken om te voorkomen dat mijn vriend vals speelt. Mijn vriend bedroog en was respectloos, onze relatie was stressvol en we gingen 3 keer uit elkaar voordat ik via WhatsApp contact opnam met heer Bubuza voor hulp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering en vertelde mij wat ik moest doen. Het was heel verrassend en schokkend, want 15 uur nadat ik had gedaan wat heer Bubuza had opgedragen, kwam mijn vriend terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Mijn vriend bedriegt me niet meer en heeft geen respect meer voor me. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf een gelofte heb gedaan dat als heer Bubuza me helpt, ik over hem zal getuigen voor de wereld. Hij is een god op aarde, hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • douthitt0

  Ik wil Lord Bubuza erkennen omdat hij me heeft geholpen, hij heeft mijn leven mooi gemaakt door zijn spreuk te gebruiken om te voorkomen dat mijn vriend vals speelt. Mijn vriend bedroog en was respectloos, onze relatie was stressvol en we gingen 3 keer uit elkaar voordat ik via WhatsApp contact opnam met heer Bubuza voor hulp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering en vertelde mij wat ik moest doen. Het was heel verrassend en schokkend, want 15 uur nadat ik had gedaan wat heer Bubuza had opgedragen, kwam mijn vriend terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Mijn vriend bedriegt me niet meer en heeft geen respect meer voor me. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf een gelofte heb gedaan dat als heer Bubuza me helpt, ik over hem zal getuigen voor de wereld. Hij is een god op aarde, hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • Verhoeve743

  Heb je een stressvolle relatie? Als je niet de liefde, toewijding en aanbidding krijgt die je verdient of als je man of vrouw, lesbische of homoseksuele minnaar de interesse in je lijkt te verliezen, dan kan ik eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt om dingen goed te maken in je relatie. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf beloofd heb dat ik zal getuigen voor de wereld nadat heer Bubuza mijn gewelddadige relatie met zijn betovering heeft hersteld. Ik had kinderen voor mijn vriend, ik hou van hem, maar onze relatie was zeer gewelddadig, maar nadat ik via WhatsApp contact had opgenomen met heer Bubuza: +1 505 569 0396, kan ik de wereld eerlijk en stoutmoedig vertellen dat Lord Bubuza een God op aarde is die problemen met zijn spreuk oplossen. We vechten niet meer; we leven nu gelukkig en ik ben nu trots op mijn vriend. lord Bubuza kan u ook helpen contact met hem op te nemen via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

 • Verhoeve743

  Ik wil gewoon de wereld die Lord Bubuza kent, mij en de vader van mijn kinderen laten herenigen met zijn betovering. Hij kan u ook helpen, dus neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • mcmcray4035

  Voordat je die relatie opgeeft vanwege vals spelen, bedenk dan dat er een man is die wonderen doet met zijn betovering om een verbroken relatie te herstellen, ik prees heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex-vriendje van 3 jaar terug te krijgen. Mijn vriend van 3 jaar heeft het uitgemaakt omdat hij me niet meer aantrekkelijk en lieftallig genoeg vond, ik kreeg het contact van heer Bubuza via een vriend die heer Bubuza heeft geholpen haar relatie te herstellen en ik heb contact met hem opgenomen via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat heer Bubuza me vertelde en mijn ex-vriend kwam terug en smeekte me om hem te vergeven en alles is nu perfect, neem vandaag contact met hem op voor hulp en jij zult ook getuigen. Lord Bubuza WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • dougseba7

  Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig en dankbaar ik vandaag ben. Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex-minnaar terug te krijgen. Mijn vriendin heeft me verlaten voor een ander, mijn vrienden en ik heb haar gesmeekt om bij me terug te komen, maar ze weigert. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet omdat ik erg verliefd op haar was, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging op een dag depressief naar mijn werk toen mijn vriend op kantoor me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza me had opgedragen en alles gebeurde precies zoals hij me beloofde, mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • dougseba7

  Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig ik vandaag ben. Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn geliefde terug te krijgen. Mijn vriendin heeft me verlaten voor een andere man, mijn vrienden en ik heb haar gesmeekt, maar ze weigert. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet omdat ik erg verliefd op haar was, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging op een dag depressief naar mijn werk toen mijn vriend op kantoor me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza me had opgedragen en alles gebeurde precies zoals hij me beloofde, mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • deboerj11

  Enkele maanden geleden zei mijn vriend dat hij zich depressief voelt als hij bij mij is en dat hij een relatiebreuk nodig heeft. Ik was in de war en te gekwetst, maar ik weet niet wat er mis ging in onze relatie waardoor hij uit elkaar ging, ik huilde naar een vriend en ze vertelde me hoe heer Bubuza haar relatie herstelde met zijn spreuk, dus ik stuurde een sms naar de heer Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Hij reageerde en beloofde me te helpen, hij vertelde me dat mijn vriend bij me terug zal komen smekend op zijn knieën. Ik deed wat Lord Bubuza me vertelde en 16 uur later kwam mijn vriend thuis, huilend op zijn knieën en smeekte me om hem te vergeven. Hij voelt zich nu zo tot mij aangetrokken en mijn relatie is nu prachtig. Heeft u een relatieprobleem?? Lord Bubuza is een God OP aarde.. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • deboerj11

  Enkele maanden geleden zei mijn vriend dat hij zich depressief voelt als hij bij mij is en dat hij een relatiebreuk nodig heeft. Ik was in de war en te gekwetst, maar ik weet niet wat er mis ging in onze relatie waardoor hij uit elkaar ging, ik huilde naar een vriend en ze vertelde me hoe heer Bubuza haar relatie herstelde met zijn spreuk, dus ik stuurde een sms naar de heer Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Hij reageerde en beloofde me te helpen, hij vertelde me dat mijn vriend bij me terug zal komen smekend op zijn knieën. Ik deed wat Lord Bubuza me vertelde en 16 uur later kwam mijn vriend thuis, huilend op zijn knieën en smeekte me om hem te vergeven. Hij voelt zich nu zo tot mij aangetrokken en mijn relatie is nu prachtig. Heeft u een relatieprobleem?? Lord Bubuza is een God OP aarde.. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • deboerj11

  Een paar maanden geleden zei mijn vriend dat hij zich depressief voelt als hij bij mij is en dat hij een relatiebreuk nodig heeft. Ik was in de war en te gekwetst, maar ik weet niet wat er mis ging in onze relatie waardoor hij uit elkaar ging, ik huilde naar een vriend en ze vertelde me hoe heer Bubuza haar relatie herstelde met zijn betovering, dus ik stuurde een sms naar de heer Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Hij reageerde en beloofde me te helpen, hij vertelde me dat mijn vriend bij me terug zal komen smekend op zijn knieën. Ik deed wat Lord Bubuza me vertelde en 16 uur later kwam mijn vriend thuis, huilend op zijn knieën en smeekte me om hem te vergeven. Hij voelt zich nu zo tot mij aangetrokken en mijn relatie is nu heerlijk. Heeft u een relatieprobleem? Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • deboerj11

  Mijn ontmoeting met Lord Bubuza heeft mijn leven veranderd. Enkele maanden geleden zei mijn vriend dat hij zich depressief voelt wanneer hij bij mij is en dat hij een breuk nodig heeft. Ik was in de war en gekwetst, maar ik weet niet wat er mis ging in onze relatie waardoor hij uit elkaar ging, ik huilde tegen een vriend en zij vertelde me hoe heer Bubuza haar relatie met zijn spreuk herstelde, dus stuurde ik een sms naar Heer Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Hij reageerde en beloofde me te helpen, hij vertelde me dat mijn vriend bij me terug zal komen smekend op zijn knieën. Ik deed wat Lord Bubuza me vertelde en 16 uur later kwam mijn vriend thuis, huilend op zijn knieën en smeekte me om hem te vergeven. Hij voelt zich nu zo tot mij aangetrokken en mijn relatie is nu heerlijk. Heeft u een relatieprobleem? Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail. com

 • kellyja523

  Mijn naam is Kelly, mijn vriendin heeft het uitgemaakt met mij, onze vrienden en ik heb geprobeerd haar te smeken, maar ze weigerde. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar dat kon ik niet, ik was gewond en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging depressief naar mijn werk toen een collega me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke betovering, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering . Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en het was zo geweldig. Mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde.. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn, neem voor elke vorm van hulp contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail. com

 • vugt996

  Heer Bubuza is als een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Op een dag deed ik wat onderzoek naar relaties op Google toen ik talloze getuigenissen zag van mensen die getuigden over Lord Bubuza Miraculous spreuk. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus ik nam contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Lord Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd ... Neem contact met hem op via WhatsApp / Signaal: +1 505 569 0396 via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • vugt996

  Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Op een dag deed ik wat onderzoek naar relaties op Google toen ik talloze getuigenissen zag van mensen die getuigden over Lord Bubuza Miraculous spreuk. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Lord Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via Signal / WhatsApp: +1 505 569 0396 via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • vugt996

  Lord Bubuza is een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Op een dag deed ik wat onderzoek naar relaties op Google toen ik talloze getuigenissen zag van mensen die getuigden over Lord Bubuza Miraculous spreuk. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus nam ik contact met hem op, vertelde ik hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Lord Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • vugt996

  Lord Bubuza is een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Op een dag deed ik wat onderzoek naar relaties op Google toen ik talloze getuigenissen zag van mensen die getuigden over Lord Bubuza Miraculous spreuk. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus nam ik contact met hem op, vertelde ik hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Lord Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • jantinab11

  Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een echtscheiding aangevraagd en het baarde me zoveel zorgen en ik kon niet anders dan dagelijks huilen. Ik smeekte mijn vrouw om de scheiding te annuleren, maar ze zei dat ze een besluit had genomen, dus ging ik naar mijn en zijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en ik ben erg blij dat de scheiding is geannuleerd en dat we een gelukkig leven leiden. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn spreuk.. Hij heeft echt een glimlach op mijn gezicht toveren met zijn spreuk. Heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • samira56

  Ik was het slachtoffer van een zeer gewelddadige relatie. Het kon mijn vriend niet schelen en hij zal me verslaan voor een kleine fout die ik maak. Dus ik zocht hulp op internet en zag getuigenissen van mensen die heer Bubuza waardeerden voor het herenigen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn probleem. Hij beloofde me dat hij me zou helpen met zijn betovering, ik deed wat hij me had opgedragen en mijn vriend kwam terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Eerst dacht ik dat hij zo grof zou zijn als vroeger, maar het is nu 2 jaar geleden dat Lord Bubuza ons herenigde met zijn betovering en we zijn nu gelukkig getrouwd. Lord Bubuza is echt en nu geloof ik dat hij als een God op aarde is om het gebroken huis te herenigen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • Kelhag

  Beste mede mama,

  Wij hebben met onze zoon van inmiddels bijna 1,5 jaar het eerste jaar ook veel onrust met het slapen gehad. Ik heb contact opgenomen met Stephanie Lampe, zij kijkt naast eventuele slaap problemen ook naar mogelijk oorzaken van onrust. Dat was bij ons dus het verhaal. Op advies van Stephanie en onze osteopaat hebben we contact opgenomen met het centrum voor biologie. Ik ben daar in totaal 3 keer geweest. Ze hebben onze zoon behandeld (iets wat ik een beetje zweverig vond) en voedingsadvies gegeven en onze slaap perikelen waren vrijwel meteen over. Ik was hiervoor overal met onze zoon geweest; huisarts, ziekenhuis opname ter observatie, andere osteopaat, advies van slaapcoach maar dat hielp allemaal niet. Onze zoon blijkt een overgevoeligheid te hebben voor lactose en dat icm dat zijn darmflora niet optimaal was vanwege de keizersnede zorgde voor de onrust.

  Ik voel echt met je mee dat je je niet begrepen en gehoord voelt. Dat is zo ontzettend naar en onterecht. Bovenstaande heeft ons heel erg geholpen, alleen al omdat Stephanie en de osteopaat ons wel serieus namen. Ik hoop dat je inmiddels al geholpen bent maar mocht dat niet zo zijn dan heb je misschien iets aan ons verhaal. Succes!

 • kimberly106

  Heel herkenbaar.

  Onze dochter begon opeens te huilen rond leeftijd 1 jaar .

  elke avond rond 1900 erin ze sliep 30 min en toen begon het.

  ze bleef maar huilen tot 2.30 snachts .

  Elke nacht zodra we kamer verlieten huilde ze.

  Dus ik zat op de grond te wachten en dan liep ik stiekem weg maar dat had ze in de gaten .

  Uiteindelijk iemand gevonden online een kinderverpleegkundige en die is thuis geweest en heeft ons tips gegeven .

  Toen is het gestopt.

  Achteraf hadden we maar eerder aan bel getrokken. ik zou ook zeker hulp zoeken en doorzetten hoor !!!

 • Blablie

  Mag ik weten welke tips dat zijn?

 • kimberly106

  Heel herkenbaar.

  Onze dochter begon opeens te huilen rond leeftijd 1 jaar .

  elke avond rond 1900 erin ze sliep 30 min en toen begon het.

  ze bleef maar huilen tot 2.30 snachts .

  Elke nacht zodra we kamer verlieten huilde ze.

  Dus ik zat op de grond te wachten en dan liep ik stiekem weg maar dat had ze in de gaten .

  Uiteindelijk iemand gevonden online een kinderverpleegkundige en die is thuis geweest en heeft ons tips gegeven .

  Toen is het gestopt.

  Achteraf hadden we maar eerder aan bel getrokken. ik zou ook zeker hulp zoeken en doorzetten hoor !!!

 • Stefanie-BS

  Hier hetzelfde verhaal. 3-6 keer per nacht tot zijn 18maand, en enkel stil te krijgen met melk. Het gevolg is dat ik zo overprikkeld was dat ik ernstige slaapproblemen heb ontwikkeld. Zelfs op de stille momenten viel ik niet in slaap. Ook niet als de baby uit huis was. Nu (een jaar na datum) kan ik nog steeds niet met mijn partner slapen en verdraag ik geen geluid rond mij. Standaard nachten zijn 5-6uur (ook al is er niets aan de hand), maar bij de minste stress slaap ik weer maar 3-4uur per nacht. Ik kan je alleen aanraden om er asap iets aan te doen want de schade is groot. Bij ons bleek het een soort machtstrijd te zijn. Op eigen initiatief lieten we hem soms een half uur of langer wenen, maar uiteindelijk gingen we toch... Daardoor had hij door dat hij gewoon moest volhouden. Op het moment dat we het aan een expert vroegen was het antwoord: onder geen enkel beding naartoe gaan. Het is een machtstrijd. Hij heeft 3 dagen lang 4uur aan een stuk liggen krijsen, bonken, stompen en slaan. Nadien (dus nu bijna een jaar) NOOIT meer wakker geworden. Het is echt hard, maar het heeft wel geholpen. Hij slaapt veel beter, veel langer, en word niet meer wakker snachts... PS wij werden door de familie ook niet serieus genomen. Dat is hééél frustrerend want je ziet het echt niet meer zitten en hebt soms schik dat je de kleine iets zal aandoen.

 • Marion-van-de-Graaf

  Wat vervelend en herkenbaar.... Voor onze jongste (een jongetje) hoefden wij er pas niet meer elke nacht uit toen hij 5,5 jaar was. We hebben ook van alles geprobeerd, van osteopaat tot lavendelolie etc. Uiteindelijk hebben we onszelf in de overlevingsstand gezet (zelf vroeg naar bed, af en toe uit logeren brengen, zelf een nachtje ergens anders slapen etc). Dit soort dingen heeft ons de afgelopen jaren op de been gehouden. Zelf heb ik hier wel last van gehouden. Ik heb valeriaan nodig om zelf in slaap te kunnen komen en slik soms een slaappil. Ergens in mij klinkt nog altijd het stemmetje van "hoe vaak zullen we er vannacht weer uit moeten". Slapen is sinds zijn geboorte niet vanzelfsprekend meer en ook geen ontspannen bezigheid. Hij is nu 6 en we hoeven er gelukkig niet elke nacht meer uit, alleen soms als hij bijvoorbeeld een nachtmerrie heeft. Ik merk dat ik zelf een stuk meer ontspannen ben. Mijn tip is dan ook: zelfbehoud. Mocht er medisch gezien niets aan de hand zijn met je kindje, denk aan jezelf en zorg ervoor dat je af en toe even kunt bijslapen en ontspannen. Sterkte!

 • Neja

  Ik herken het helemaal van ons zoontje.. heeft de eerste 2 jaar alleen maar gekrijst, elke nacht weer. Ook wij werden niet serieus genomen, er werd altijd gezegd dat het ‘erbij hoorde, het is een fase’ Nadat we voor ons gevoel alles hadden geprobeerd; osteopaat, andere voeding, laten huilen ( dit doe ik overigens nooit meer! Kinderen huilen niet voor niks) noem maar op ben ik naar onze huisarts geweest en daar onze zoon ‘achter gelaten’. Toen ze me vroeg wat ik deed heb ik heel hard gekrijst dat ik m’n zoontje wilde doden omdat we het gewoon niet meer wisten. Dus was hij veiliger bij haar. (Dit is natuurlijk verschrikkelijk maar toen kon ik echt niet meer nadenken)Toen werd ik ineens serieus genomen door iedereen! Binnen een week waren we doorgestuurd naar allerlei artsen. Er is nooit iets gevonden en nog weten we niet waarom maar hij slaapt nu redelijk. Nog wordt hij gemiddeld 2/3x per nacht wakker maar dit is niks vergeleken bij toen. Hij wordt ondertussen bijna 5.

  Echt, ga op je strepen staan!! Laat je niet wegsturen!! Ook voor je dochtertje is slaap zo belangrijk!

 • Guss

  Misschien in de hoek zoeken van de homeopathie en een osteopaat. Dit word vaak ook nog voor een gedeelte vergoed.!

  Bij de jongste hiep osteopaat heel goed, hij had reflux

  Bij de oudste homepaat gedaan, omdat hij heel erg exzeem had, zo kwamen we er achter dat hij alergisch is voor melk en tarwe

 • sweethearts

  Van ellende zijn wij toen ook de 'alternatieve' kant op gegaan. En zo alternatief blijkt het allemaal niet te zijn, want het heeft toen echt gewerkt de osteopaat. Bij de jongste zijn wij naar een osteopaat gegaan en later ook naar een kinesioloog. Wat een osteopaat doet op gebied van het lichaam, doet een kinesioloog met de emotionele kant en energiestromen van een persoon. Echt heel boeiend en diezelfde nacht sliep de jongste een hele nacht door!

 • Druif89

  Heel herkenbaar! Inclusief werken in de zorg. De afgelopen maand lijkt het langzaam iets beter te gaan gelukkig. Bij ons in bed werkt nu het beste en er lopen wat medische onderzoeken. Voorlopig doen we het maar zo. Regelmatige bezoeken aan de osteopaat werken hier nog het beste!

 • pinkblue

  Wij zijn met de oudste doorgestuurd naar kinderarts en toen uiteindelijk naar kinderpsycholoog ofzo .

  Als daar niets uitkwam werden we doorgestuurd naar de slaappoli in het ziekenhuis.

 • Esther-81

  Ja ik leef met je mee, is zo vermoeiend. Vooral met een drukke baan er naast. Wij kregen de hulp van een slaapcoach gewoon vergoed vorig jaar. Kijk een op www.slaapoefentherapie.nl (voor kinderen onder de 18 jaar gewoon een vergoeding uit je basisverzekering, dus je hoeft geen aanvullende verzekering te hebben)

 • Hallo-123

  Kijk eens op deze site

  https://snugglesanddreams.com/

  Kan je slaapgidsen kopen of een telefonische consult en het kost je geen honderden euro’s

  Heb gehoord via via dat dit heel goed werkt.

 • Shrimp

  Oh meid... tis vreselijk. Met onze derde hebben we dat gehad. En maar zoeken naar een oorzaak. Niks hielp namelijk. Op den duur zat ik ook in de auto en dacht ik “ WoW... volgens mij is het zo voor een bejaarde in het verkeer” was blij als ik er was. Zo vaak als hij dan wel sliep ( want middagslaapjes waren net zo drama) in de auto , want hij haatte de auto. Parkeerde ik hem ergens om heeeeeel ff Mn ogen te sluiten. De wanhoop, het “ houdt dit ooit op!” Is het vreselijkste eraan. Toen hij eenmaal aan de koemelkvrij zat, ik bij de osteopaat was geweest en voor mij gevoel alle medische oorzaken had uitgesloten heb ik hem laten krijsen.... 3 nachten waren er voor nodig.5 kwartier, 3 kwartier, half uur. Eerste twee nachten 2x wezen kijken, geaaid en weggegaan ( niet tot hij sliep alleen even een aai, dus liet hem krijsend achter ) en... het was voorbij.. heb niet spijt dat ik

  Het niet eerder gedaan had want voor een jaar oud zou ik ze nooit laten huilen

 • SammyElmo

  Precies mijn verhaal. Ook bij de 3e. Dacht dat ik gek werd.

  Met 16mnd ook maar laten huilen. 3 avonden/nachten. 1e x heeft het drie kwartier geduurd. Elke 10 min ging ik wel even kijken, aai over bol en weer weg. 2e nacht half uur, 3e nacht nog maar 1x teruggegaan voor die aa, en daarna was ze stil.

  Toen ging ze ineens ook 's middag beter slapen, en 's avonds sliep ze sindsdien altijd door.

  Nu wordt ze soms nog huilend wakker van een droom, maar verder slaapt ze goed.

  Ook ik denk dat met 16mnd de juiste tijd was. Eerder had ik het niet gedaan, zo'n baby zo laten krijsen, maar op dat moment was het t juiste

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50