Teske de Schepper moeder geworden van tweede kindje!

Teske de Schepper moeder geworden van tweede kindje!

Nederlandse YouTuber en zangeres Teske de Schepper en haar vriend Mert Ugurdiken hebben hun tweede kindje Kaya verwelkomd.


Aankondiging en grote broer

In augustus 2023 maakte Teske met een heel schattig filmpje bekend dat ze zwanger was van haar tweede kindje. In september 2023 onthulden Teske en haar vriend Mert dat ze een zoontje verwachtten! Het stel heeft al een zoontje: Zeki, die op 2 juli 2021 geboren is.



Thuisbevalling

In Teske ’s Instagrampost vertelt ze dat ze thuis bevallen is. Ze vertelt ook in een Instagram story dat het zo snel ging, dat zij dacht dat ze nog aan het begin van haar bevalling zat, terwijl haar zoontje er al aankwam. Hun kleintje heeft de naam Kaya gekregen. Ook laat ze weten dat Zeki een trotse grote broer is.



Miskraam

In een eerdere Instagrampost vertelt ze dat voordat ze zwanger was van Kaya, een miskraam kreeg. Ze legt uit dat de miskraam meer impact maakte dan dat ze had verwacht. Ze merkte ook dat ze tijdens de zwangerschap van Kaya vaker gespannen was, en zich meer bewust was van het feit dat het mis kon gaan. Teske vindt ook dat hier meer over gepraat moet worden.

 

Lees ook: 

Heel veel leuke weetjes over een februari baby!
8 dingen die niemand je vertelt over een tweede kindje

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50