Taj Mahal krijgt binnenkort aparte borstvoedingsruimte

Taj Mahal krijgt binnenkort aparte borstvoedingsruimte
  • in Moeder
  • 1
  • 920
  • 23/05/2019

Moeders die borstvoeding geven en op vakantie zijn in India kunnen hun hart ophalen. Want tijdens een bezoekje aan een van de grote publiekstrekkers van India, de Taj Mahal, kun je met een gerust hart je kleine voeden. In juli komt er namelijk een aparte borstvoedingsruimte.

Het idee kwam van Vasant Kumar Swarnkar, een hoge pief van een archeologische organisatie in India. Terwijl hij een bezoekje bracht aan de Taj Mahal, zag hij een moeder haar kind onder een trap haar kind voeden terwijl de vader een doek voor hen hield. “Ik kon zien dat het haar moeite kostte om haar kind borstvoeding te geven, iets wat een basisrecht is voor de moeder”, vertelt hij aan Reuters. Swarnkar verwacht dat de aparte borstvoedingsruimte in juli gereed zal zijn.

Lees ook:
Praktische tips voor borstvoeding geven in het openbaar

Comfortabel

“Ik hoop dat er meer monumentale gebouwen, niet alleen in India maar in de hele wereld, ook hieraan mee willen doen, zodat vrouwen op een comfortabele manier borstvoeding kunnen geven.”

Bron: TheBump.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50