Stel maandag je vragen aan kraamzorg ACK-Zorgmaat!

Stel maandag je vragen aan kraamzorg ACK-Zorgmaat!
  • in Baby
  • 0
  • 2824
  • 02/07/2016

Ben je zwanger? En heb je vragen over de kraamtijd die je te wachten staat? Of over borstvoeding? Lees dan snel verder.

Like jij de Facebook-pagina van Babybytes al? Dan wordt het de hoogste tijd! Aanstaande maandag zal namelijk rond 3 uur in de middag kraamzorg ACK-Zorgmaat uit Amsterdam al jouw prangende vragen beantwoorden via een livestream! Wellicht heb je vragen omtrent borstvoeding. Of wil je weten wat je te wachten staat in de kraamweek. Of wat je moet doen als je baby straks niet stopt met huilen.

De kraamverzorgenden van ACK Zorgmaat Kraamzorg zijn erin gespecialiseerd om een kraamtijd tot een heerlijk begin te maken van de nieuwe fase in je leven. Hoe ze dat doen? Met hun kennis en ervaring, met hun zorg en met hun gevoel. Bij ACK Zorgmaat Kraamzorg zijn ongeveer 60 medewerkers in dienst die met 1600 verzorgingen per jaar gestalte geven aan een professionele organisatie. Alle medewerkers hebben een specialistische opleiding gevolgd en worden regelmatig bijgeschoold. 

Ze hebben een hoop kennis in huis dus! Eén van de kraamverzorgenden van ACK Zorgmaat, Adinda, zal aanstaande maandag om 3 uur klaar zitten om al jouw vragen omtrent je baby, de kraamweek en borstvoeding te beantwoorden. Like Babybytes dus op Facebook en stel maandag al jouw vragen! Of stel ze vast hieronder zodat zij deze maandag live zal beantwoorden.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50