Steeds meer beroemdheden maken gebruik van draagmoeder

Steeds meer beroemdheden maken gebruik van draagmoeder

Onlangs berichtten we dat Paris Hilton moeder was geworden via een draagmoeder, maar ze is bepaald niet de enige bekendheid die gebruik maakte van een draagmoeder. Er gingen haar al heel wat beroemdheden voor. 

Paris Hilton 

De 41-jarige Paris was al een heel vruchtbaarheidstraject ingegaan vanwege haar kinderwens. Uiteindelijk zijn zij en haar man Carter Reum via een draagmoeder ouders geworden van een zoontje. 

Maar ze is niet de enige Hollywood-ster die voor het draagmoederschap koos. 

Nicole Kidman 

Zo is Nicole Kidman van vier kinderen. Haar eerste kind baarde ze zelf. Haar dochter Faith kwam via een draagmoeder ter wereld en vervolgens adopteerde ze nog twee kinderen. 

Kim Kardashian 

Ook Kim Kardashian koos voor een draagmoeder vanwege haar gezondheid. Ze heeft namelijk last van placenta accreta, een aandoening waarbij de placenta dieper en vaster aan de baarmoeder zit dan bij een normale zwangerschap. Bij een bevalling is de kans op heel veel bloedverlies groot. Haar derde en vierde kind kwamen via een draagmoeder ter wereld. 

Naomi Campbell

Het 52-jarige topmodel Naomi Campbell kreeg haar kindje ook via een draagmoeder. Niemand wist dat ze met het moederschap bezig was, totdat ze op Instagram aankondigde dat ze moeder was geworden! 

Tyra Banks

Ook topmodel en presentatrice Tyra Banks koos voor een draagmoeder na vele mislukte IVF-pogingen. In 2016 werd ze moeder van haar 'wonder baby', zoals ze het zelf zei. 

Ricky Martin 

Zanger Ricky Martin en zijn vriend Jwan Yosef zijn ouders van de tweeling Matteo en Valentino, jawel via een draagmoeder... 

Sarah Jessica Parker 

De Sex And The City-actrice en haar man Matthew Broderick hebben maar liefst drie kinderen via een draagmoeder. In 2002 kregen ze zoon James Wilke en in 2009 de tweelingmeisjes Marion en Tabitha. 

Cristiano Ronaldo 

En dan hebben we ook nog voetballet Cristiano Ronaldo. Hij heeft vijf kinderen. In april 2022 overleed tot zijn grote verdriet een van de pasgeboren tweeling, een jongetje. De moeder van die tweeling is zijn vriendin Georgina Rodriquez. Maar wie de moeders zijn van zijn oudste zoon Cristianinho en van de tweeling Eva en Matteo is onduidelijk. Wel is bekend dat hij geen relatie had met deze vrouwen, maar hij laat zich er niet specifiek over uit of het nu wel of niet om draagmoeders ging. 

Lees ook:

Deze beroemdheden maakten gebruik van een surrogaatmoeder
Xander de Buisonjé openhartig over draagmoederschap

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Possiblymaybe

    Sarah Jessica Parker heeft haar eerste kind zelf voldragen en gebaard, tijdens seizoen 5 van Sex and the City was ze hoogzwanger 馃槉.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50