Voetballer Cristiano Ronaldo over overlijden zoontje

Voetballer Cristiano Ronaldo over overlijden zoontje
  • in Vaders
  • 0
  • 2185
  • 16/11/2022

In het spraakmakende interview dat voetballer Cristiano Ronaldo onlangs had met de Britse presentator Piers Morgan, was hij openhartig over zijn zoontje Ángel, de helft van een tweeling die tijdens de bevalling overleed. 'Mijn kinderen vroegen waar de andere baby was, toen mijn verloofde thuiskwam.'

Cristiano Ronaldo deed niet alleen opzienbarende uitspraken over zijn trainer, Erik ten Hag, en over zijn club Manchester United in een 90 minuten durend interview dat hij onlangs had met Piers Morgan. Ook was hij openhartig over het verdriet dat zijn familie had toen zijn zoontje Ángel tijdens de geboorte overleed afgelopen april.

'Waar is de andere baby?'

Ronaldo's verloofde, Georgina Rodriguez was in verwachting van een tweeling, een jongen en een meisje. Tijdens de bevalling ging het helaas mis en overleed het jongetje dat de naam Ángel kreeg. Dochter Bella kwam gezond ter wereld. 'Toen Gio thuiskwam vroegen de andere kinderen: "Waar is de andere baby?"' Ronaldo bekende dat hij samen met zijn oudste zoon, Cristiano junior van twaalf jaar, moest huilen toen hij het nieuws in zijn slaapkamer vertelde. Voor de jongere kinderen, Eva en Mateo van vijf jaar en Alana Martina van vier jaar oud, duurde het even voordat het verdriet echt kwam.

'Hij blijft deel uit maken van ons gezin'

Ronaldo en Georgina spraken af om eerlijk tegen hun kinderen te zijn en uit te leggen dat Ángel in de hemel is. Nu een half jaar later maakt Ángel nog steeds deel uit van het gezin. 'De kinderen begrijpen het en doen soms dingen voor Ángel. "Papa, ik heb dit voor Ángel gedaan" en dan wijzen ze naar de hemel. Hij blijft een deel van ons leven. Ik ga niet liegen tegen mijn kinderen. Ik ben eerlijk en dat was een moeilijk proces."

Hechter dan ooit

Het verdriet heeft de relatie met zijn verloofde sterker gemaakt en ook de band met zijn kinderen is hechter. "Ik voel nu nog meer liefde voor Gio en ik ben liever voor mijn kinderen. Door wat er is gebeurd,  zie ik de dingen nu anders."

Heb jij een kindje verloren tijdens je bevalling? Wat voor invloed had dat op jouw relatie en kijk op het leven? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Deel jouw verhaal via dit formulier (kan ook anoniem)

Lees ook:

Adinda beviel van een premature tweeling: 'Na 12 dagen overleed Robin'
Paula's kindje overleed vlak na de geboorte

Bron: TheSun.co.uk
 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50