Slaapklasje voor oververmoeide ouders

Slaapklasje voor oververmoeide ouders

Wat zijn kinderen leuk, maar wat zijn ze vreselijk vermoeiend. Die slapeloze nachten en constante alertheid zorgen ervoor dat menig ouder een slaapachterstand ontwikkelt. Nu wil een grote sportschoolketen (‘Huh, een sportschool?’ horen we je denken) daar verandering in brengen met een slaapklasje.

Geen crosstraining, pump, pilates of bbb of fatatack fitnesslessen. Nee, de nieuwe fitnessles heet Napercise. Het nieuwe oefenuurtje wordt aangeboden door een grote Britse fitnesssportschool.

Lees ook:
Weinig verrassend: 4 op de 10 ouders krijgt te weinig slaap

Napercise

Tijdens napercise, afgeleid van het Engels woord ‘nap’ dat dutje betekent, krijg je de mogelijkheid om maar liefst 45 minuten ongestoord te slapen. Hierdoor krijgt niet alleen je mentale gesteldheid een boost, maar ook fysiek voel je je beter. Bovendien verbrand je nog een paar calorieën, ook al zijn het er misschien twee.

1 april grap?

Het klinkt als een 1 april grap, maar aangezien die datum nog heel ver voor ons ligt, kun je deze nieuwe fitnessles heel serieus nemen. Het is alleen jammer dat het nog alleen maar in Groot-Brittannië wordt gegeven, maar wie weet komt daar binnenkort verandering in aangezien de keten ook in Nederland zit.

Om je alvast een indruk te geven hoe het eraan toegaat tijdens Napercise, bekijk onderstaande video:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

7 leden zijn nu online
Aanmelden