Shoppen, advies inwinnen en je laten inspireren op de Negenmaandenbeurs 

Shoppen, advies inwinnen en je laten inspireren op de Negenmaandenbeurs 

Shop je uitzetlijst bij elkaar met mooie aanbiedingen, win advies in over allerlei ouderregelingen of laat je heerlijk inspireren... Als je een kindje verwacht of kleine kinderen hebt, zet dit evenement dan vast in je agenda.

Van 15-18 februari vindt de Negenmaandenbeurs weer plaats in RAI Amsterdam. Hier vind je op één plek alles wat je als toekomstige en/of jonge ouders nodig hebt. Tegen fijne aanbiedingen kun je je uitzetlijst helemaal compleet maken, maar ook de masterclasses en workshops zijn superhandig om bij te wonen. Want hoe zit het met bepaalde ouderregelingen vanuit de overheid, hoe kun je je bijvoorbeeld voorbereiden op het geven van borstvoeding of pijnstilling tijdens de bevalling? Er zijn verschillende deskundigen die je op het gebied van zwanger- en ouderschap al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Ook leuk voor partners

Het evenement staat deze keer in teken van de empowerment van de vrouw, maar ook de partners worden niet vergeten. Zo is er een aantal masterclasses gericht op partners en hun rol tijdens de zwangerschap, bevalling en opvoeding. 

Tickets zijn online te bestellen en tot en met 26 december 2022 geldt de actie: 1 + 1 gratis voor 22 euro. Leuk als kerstcadeau!

Lees ook:

Dít kun je doen met de oude kleertjes van je baby
Deze 10 superhandige babyspullen wil je hebben

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50