Rihanna: ‘Het was helemaal niet de bedoeling om mijn buik tijdens Super Bowl te laten zien’

Rihanna: ‘Het was helemaal niet de bedoeling om mijn buik tijdens Super Bowl te laten zien’

Iedereen kent inmiddels wel de beelden die tijdens het optreden op de Super Bowl van Rihanna te zien waren waarop duidelijk te zien was dat de zangeres zwanger was. Maar dat bleek dus helemaal niet de bedoeling te zijn geweest...

In een interview aan Access Hollywood vertelt Rihanna meer over haar outfit die ze droeg tijdens haar optreden op de Super Bowl waar duidelijk bleek dat de zangeres zwanger was. "Dat was helemaal niet de bedoeling", bekent ze nu.

Rits

Het kwam allemaal door de jumpsuit die ze droeg: “De rits kon niet helemaal dicht", vertelt ze lachend. “Niemand wist dat ik zwanger was. Ik had alleen aan mijn stylist gezegd: 'Zorg ervoor dat het van stretchstof is.’”

“Wat ik eronder droeg was van stretchstof en de jumpsuit was lekker baggy, maar ja, die rits. Die stopte gewoon daar. Dus het was wat het was.”

In verwachting

Binnen een paar minuten na haar verschijning op het podium, explodeerde het online, want het leek toch echt wel of de zangeres zwanger was! Voor een bevestiging hoefde we niet lang te wachten, want een vertegenwoordiger van Rihanna bevestigde vlak na de spectaculaire show zat de zangeres inderdaad in verwachting was.

Video

Dít was het befaamde optreden waarin haar zwangere buik voor het eerst te zien was:

Lees ook:

Rihanna laat zwangere buik zien tijdens Super Bowl
Eindelijk: zó heet het pasgeboren zoontje van Rihanna

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50