Reizen met kinderen: 5x leuke items!

Reizen met kinderen: 5x leuke items!

Ouders opgelet, want jullie kennen het vast wel! Het is al een tijdje geleden dat je goed op vakantie bent geweest, omdat de kleine er nu is en je kijkt er eigenlijk een beetje tegenop. Hier bij Babybytes herkennen wij deze struggle en hebben daarom de leukste items voor een geweldige vakantie op een rijtje gezet.

Reizen met kinderen kan een hele opgave zijn, maar met de juiste voorbereiding en gadgets wordt het een makkie. De standaard gadgets zoals een iPad en een koptelefoon kennen we tegenwoordig wel, maar 2023 belooft veel goeds voor jouw tripjes met de kleine.  

Koffer

Je kind heeft natuurlijk een koffer nodig. Voor een vliegvakantie is daarom deze trunki ride-on-koffer ideaal. Ten eerste komt het in een superleuk ontwerp naar keuze, maar de kicker is het feit dat jouw kleine erop kan rijden! Zijn ze dus moe van het lopen of hebben ze geen zin meer om te bewegen? Je neemt ze zo mee! 

 

Snorkel uitrusting 

Dit item is een echte must-have voor de strandliefhebbers onder ons die graag hun passie doorgeven aan de kleine. Kinderen leren natuurlijk graag over hun omgeving en de nieuwsgierigheid groeit met de dag, dus hoe leuk is het om een snorkelset te kopen in de vorm van een dier, bijvoorbeeld een haai? Op BOL.com is de keuze in ieder geval groot.

Zonnebril 

Je kan nooit te vroeg beginnen met het beschermen van je baby tegen de zon. Gebruik dus een zonnebrand met hoge Uv-bescherming en zet dat leuke zonnehoedje op hun hoofd. Om de look af te maken is een gave zonnebril superstoer!  

Badhanddoek 

Een badhanddoek is altijd handig om te hebben. Met dier- & gepersonaliseerde varianten is de keuze reuze. Is jouw kind echt klein? Neem dan een cape met capuchon voor ze en je hebt er geen omkijken naar! Ze zijn verkrijgbaar vanaf € 12,99 bij verschillende winkels als H&M en BOL.com en zijn een ware uitvinding. 

Crea-bea spullen  

Tekenspullen zijn altijd handig om bij de hand te hebben. Een kleurboek, stickers en potloden zijn een tijdloos item waar kinderen nog altijd wat aan hebben. Nu denk je misschien: 'waarom potloden?'. Een hele vanzelfsprekende uitleg: stiften hebben doppen en die raak je sneller kwijt! BabyBytes-lezeres Shrimp, mama van 5 onder 10 (!) kan hierop aanhaken en schreef: 'Tekenen met potloden, geen stiften want doppen vliegen nog weleens uit de handen … onder je stoel... om érgens te verdwijnen.'  

Wat zijn jouw do's en don'ts voor reizen met de kinderen?

Lees ook

Stewardess geeft tips over kinderen vermaken in het vliegtuig
Mamablogger Krista: vakantie met kinderen, even lekker bijkomen?

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50