Prins William en Kate Middleton verrassen fans met nieuwe familiekiekjes

Prins William en Kate Middleton verrassen fans met nieuwe familiekiekjes

Onlangs deelden Prins William en Kate Middleton een liefdevolle recap van het afgelopen jaar via social media. Wat het koninklijke paar precies deed op oudejaarsavond blijft een mysterie, maar de fans werden getrakteerd op een bijzondere verrassing, namelijk niet eerder vertoonde foto's van hun schattige kinderen George van tien, Charlotte van acht en de jongste van vijf, Louis.

‘X’

Net als veel andere sociale media-gebruikers sloten William en Kate het jaar af met een visuele samenvatting op het platform 'X'. De fans werden verrast met een foto die nog niet eerder vertoond was. Het betrof een plaatje uit de Vaderdag-shoot van de familie, genomen in juni. Op de afbeelding zagen we een stralende Prins William op een bankje, omringd door zijn kinderen in bijpassende blauwe outfits, lachend en met zijn armen liefdevol om hen heen geslagen.

Dank aan iedereen

‘‘Dank aan iedereen die deel uitmaakte van ons jaar’’, schreef het royale koppel onder de video. De video liet ook verjaardagportretten van de drie kinderen van het afgelopen jaar zien en daarnaast werden momenten getoond waarop de kinderen brieven schreven aan leeftijdsgenoten die het moeilijk hadden, tijdens Kate's derde jaarlijkse Christmas Carol Concert in Westminster Abbey vorige maand.

Koninklijke paar

De fans werden verder getrakteerd op beelden van het koninklijke paar zelf. In de video waren verschillende foto's te zien die in 2023 waren genomen, waaronder prins William die zich bezighield met voetballer Tyrone Mings en selfies maakte met enthousiaste fans. Kate verscheen onder andere tijdens een spinning-lesje in Wales en wandelend met radio-host Roman Kemp.

Bekijk hieronder alle hoogtepunten van het afgelopen jaar van Prins William, Kate en hun schattige kroost. Een intiem kijkje in het leven van de Britse royals!

Lees ook

Opgedoken clip: Harry Potter-actrice vroeg prins William als peetvader voor dochter
Wat Meghan anders deed dan de andere Britse koninklijke moeders

Bron: ELLE

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50