Opgedoken clip: Harry Potter-actrice vroeg prins William als peetvader voor dochter

Opgedoken clip: Harry Potter-actrice vroeg prins William als peetvader voor dochter
  • in Vaders
  • 0
  • 637
  • 27/02/2023

Stel je voor: je dochter vertelt op maandagochtend in de kring dat prins William haar peetvader is. Klinkt onwaarschijnlijk, toch? Voor de dochter van Helena Bonham Carter was dit bijna realiteit. In een opgedoken clip van Watch What Happens Live With Andy Cohen, vertelt Helena in geuren kleuren over haar hilarische gesprekje met de prins. 

Tim Burton 

De Harry Potter-actrice kreeg in 2003 haar eerste kindje met filmregisseur Tim Burton, genaamd Billy. In 2007 werd het gezin uitgebreid met de komst van dochter Nell, maar zij had voor een lange tijd nog geen peetouders. Billy daarentegen kreeg er niet een, maar elf! "Het was zo dat Billy al mijn vrienden al als peetouders had gekregen, dus er bleef niks meer over. We waren er klaar mee en om het goed te maken dachten we aan prins William!''

Dronken bui 

De twee ontmoetten elkaar op het prachtige Caribische eiland Mustique. William en Kate, (toen ze nog verkering hadden!) waren daar op vakantie. Lachend vertelt ze verder: ''Ik was wel in een dronken bui, maar hij was zelf ook niet nuchter! De vraag was puur om de toon te zetten." De prins antwoordde bescheiden dat zij hem niet als peetvader wilde en dat was dat. "Het is uiteindelijk toch niet gelukt, dus ik ben maar gewoon gegaan." 

  

Prins William 

Alhoewel het Helena niet gelukt is, is prins William al peetvader van drie! Dit zijn prins Constantijn Alexios van Griekenland en Denemarken, Thomas Pettifer en Grace van-Cutsem. Het was in ieder geval het proberen waard, want nee heb je en ja kan je krijgen, toch? 

Heeft jouw kindje een peetvader? 

Lees ook

Verschil tussen voogd- en peetouders, hoe zit dat?
Luuk Ikink voor de derde keer vader

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50