Presentatrice Anne-Mar Zwart verklapt geheimpje

Presentatrice Anne-Mar Zwart verklapt geheimpje

EO-presentatrice Anne-Mar- Zwart die ook bekend is van de podcast ‘Willen jullie geen kinderen?’, heeft op Instagram een geheimpje verklapt, dat ze nu heel graag met iedereen wil delen!

Instagram

Bij de post, met de tekst “De afgelopen tijd had ik een geheimpje, maar nu wil ik het héél graag met jullie delen!”, heeft ze een video geplaatst waarop ze haar beginnende zwangerschapsbuik laat zien. De video eindigt met de tekst “Ik ben zwanger!”.

Openhartig over vruchtbaarheidsproblemen

Anne-Mar is al moeder van haar zoontje Fender die ze kreeg na een ICSI-traject. In haar podcast ‘Willen jullie geen kinderen?’ is ze openhartig over haar vruchtbaarheidsproblemen en gaat ze op onderzoek uit waarom het niet lukt om zwanger te raken. Gelukkig brengt bij haar een ICSI-behandeling uitkomst.

Nieuw seizoen 'Handen aan de couveuse'

Nu is ze bezig met de opnames van het EO-programma 'Handen aan de couveuse', waarin aandacht wordt besteed aan te vroeg geboren of ernstig zieke baby's in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Seizoen 1 is te zien via NPO Start, wanneer het tweede seizoen wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Lees ook:

Bijzondere foto na ICSI-behandeling
Hoe houd je je mentaal sterk als je om moet gaan met onvruchtbaarheid

Foto: EO, Rogier Veldman

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50